Kendte11. juni 2024

Bekræfter: Martin Brygmann færdig i "Far til fire"

Martin Brygmann bliver ikke længere en del af "Far til film"-universet
Martin Brygmann bliver ikke en del af kommende "Far til fire"-film.
Martin Brygmann bliver ikke en del af kommende "Far til fire"-film.
 Foto: Dan Mariegaard

Det er slut med Martin Brygmann i de populære "Far til fire"-film.

Det oplyser Nordisk Film Distribution, som har rettighederne til filmene, i en mail til Ekstra Bladet.

Selskabet oplyser i samme ombæring, at valget om at erstatte Martin Brygmann er taget uafhængigt af den omdiskuterede DR-dokumentar, hvor den 61-årige skuespiller er blevet anklaget for flere tilfælde af upassende adfærd.

Selskabet oplyser, at man agter at lede efter et helt nyt cast til kommende film i serien.

Dog oplyser selskabet, at de tager skarpt afstand fra sexisme og krænkende adfærd.

"De oplevelser, som en række kvindelige musikere fortæller om i DRs dokumentar, gør stort indtryk. Vi tager skarpt afstand fra enhver form for krænkelse og upassende adfærd", skriver Klaus T. Odegaard, der er Vice President for Theatrical Distribution i Nordisk Film Distribution, i mailen til Ekstra Bladet.

Det har tidligere været fremme, at der ikke ville komme flere film i "Far til fire"-serien. Det meddelte producent Henrik Møller-Sørensen, direktør i produktionsselskabet ASA Film, i sidste uge. Der gik dog ikke mange dage, før Nordisk Film kom på banen med et andet svar: Nemlig at Nordisk Film havde planer om at føre de populære film om Lille Per og Onkel Anders videre.

Nu er det dog bekræftet, at det bliver uden Martin Brygmann.

Selv om den omdiskuterede DR-dokumentar ikke har været medvirkende til, at Martin Brygmann ikke bliver en del af kommende "Far til fire"-film, har dokumentaren dog allerede fået konsekvenser for den 61-årige entertainer.

I går, samme dag som dokumentaren udkom, blev det således bekræftet, at Martin Brygmann ikke optræder på Smukfest 2024 som følge af den omdiskuterede dokumentar. Det kom dog frem, at han selv har taget denne beslutning.

Sponsoreret indhold