Kendte26. januar 2022

Begge forældre fundet døde: Nu bryder skuespiller tavsheden

Den amerikanske skuespiller Alicia Witt har for første gang udtalt sig på de sociale medier, efter begge hendes forældre på mystisk vis blev fundet døde i deres hjem
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu bryder hun for første gang tavsheden på de sociale medier. I et længere opslag på sin facebook- og instagram-profil fortæller den 46-årige skuespiller, der blandt andet er kendt for roller i ”Dune”, ”The Walking Dead” og ”Orange is the New Blac”, om det ubærlige tab:

”Det føles stadig ikke rigtigt”, indleder hun opslaget.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/design_uden_navn_15.png
 (Foto: MEGA)

Alicia Witt mistede kort før jul begge sine forældre. Foto: MEGA

Det er en måned siden, at hendes forældre – Robert Witt, 87, og Diane Witt, 75 – blev fundet døde i deres hjem i Worcester, Massachusetts.

Det er dermed også en måned siden, at Alicia Witt blev bekymret, da hun ikke kunne få fat på dem:

”Jeg stod med telefonen i hånden og bad til, at det var dem, der var i den anden ende af røret. Da jeg rørte betjentens stemme, vidste jeg, at de var væk”, fortæller hun videre.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega355765_012.jpg
 (Foto: MEGA)

Alicia Witt fortæller, at hun forsøgte at hjælpe sine forældre, men at de ikke ville modtage hjælpen. Foto: MEGA

Politiet fastslog hurtigt, at der ikke lå en forbrydelse bag forældrenes død. Man formodede i stedet, at både Robert og Diane Witt døde som følge af kulde.

Deres hjem havde ingen opvarmning, og temperaturen udenfor var lige omkring frysepunktet. Desuden var begge i forvejen svækket af sygdom.

Alicia Witt fortæller i sit lange opslag på instagram, at hun ikke havde besøgt sine forældre i mange år, og at de begge var nogle, der ikke ønskede at få hjælp.

Artiklen fortsætter under opslaget...

”Hver gang jeg tilbød at hjælpe dem eller reparere noget hos dem, nægtede de. Jeg bønfaldt dem om lov til at hjælpe, men de fastslog, at jeg ikke skulle bestemme, hvordan de levede deres liv, og at de havde styr på det. Det var ikke, fordi jeg ikke ville hjælpe eller elskede dem”, fortæller Alicia Witt, der i samme ombæring fortæller, at forældrene ikke manglede penge, men at de altså prioriterede anderledes og var meget stædige.

Forældrene blev begravet tidligere på måneden.

Alicia Witt skriver, at hun er lykkelig for, at hun fik sagt farvel til dem i al stilhed.

Sponsoreret indhold