Kendte16. august 2023

BBC-skandale: Kendt tv-vært beskyldt for at dele nøgenbilleder af realitystjerne

Tv-værten sendte angiveligt billeder af realitystjernens kønsdele videre til kollegaer, hvilket fik en af dem til at klage over ham
Her ses realitypersonligheden Stephen Bear, som kendt tv-vært angiveligt videresendte nøgenbilleder af til kollegaer.
Her ses realitypersonligheden Stephen Bear, som kendt tv-vært angiveligt videresendte nøgenbilleder af til kollegaer.
 Foto: Ritzau Scanpix

BBC er havnet i problemer.

Deres kendte tv-vært Stephen Nolan bliver nemlig beskyldt for at have delt nøgenbilleder af realitypersonligheden Stephen Bear, der i december selv blev kendt skyldig i hævnporno.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie skal Stephen Nolan i 2016 have sendt to billeder af Stephen Bears kønsdele videre til nogle kollegaer forud for et live-indslag om realitystjernen, der dengang lige havde vundet tv-programmet "Big Brother".

En af kollegaerne, der modtog billederne, klagede efterfølgende til ledelsen, som angiveligt håndterede sagen internt.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-16/4.jpg
Her ses Stephen Bear (h) i 2016 i Stephen Nolans program på BBC, "Nolan Live".
 Foto: Screenshot BBC

Ifølge The Sun blev de to billeder delt af Stephen Nolan i en gruppechat, og begge billeder viste efter sigende Stephen Bears kønsdele.

I en tilhørende besked skal tv-værten have skrevet: "Jeg vil have Bear", hvilket må antages som, at han mente, at han ville have ham med i sit program.

I en anden lækket besked skal Stephen Nolan have truet med at sende flere nøgenbilleder af realitykendissen.

- Hvis jeg ikke får Bear i morgen aften, så sender jeg flere bjørnebilleder, lød truslen, som tilsyneladende virkede, da Stephen Bear dagen efter var med i "Nolan Live".

The Sun har været i kontakt med BBC-chefen Adam Smyth, som siger, at tv-stationen ønsker at beskytte klagerens fortrolighed og derfor ikke kan udtale sig om sagen.

- Der er vigtige ting såsom respekt og fortrolighed at tage i betragtning, når det kommer til at håndtere klager på arbejdspladsen, siger han og fortsætter:

- Vi tager dette ansvar meget alvorligt og af disse årsager, kan vi ikke kommentere på specifikke sager, uanset hvem der er involveret, eller hvordan det er løst.

Stephen Nolan har ikke kommenteret beskyldningerne, og det har Stephen Bear heller ikke.

Realitystjernen blev i december kendt skyldig i at have delt en sex-video af sin ekskæreste på OnlyFans, der var blevet optaget uden hendes samtykke.

Han blev i marts idømt 21 måneders fængsel samt at skulle betale ekskæresten 230.000 pund i erstatning.

Sponsoreret indhold