Kendte11. oktober 2022

"Baywatch"-babe smider tøjer i protest mod kritikere

Den tidligere Playboy-model og skuespillerinde Donna D'Errico er iskold over for dem, der siger, hun er blevet for gammel til at smide tøjet
Donna D'Errico smider tøjet på sociale medier.
Donna D'Errico smider tøjet på sociale medier.
 Foto: MEGA/Instagram

"Desperat", "ynkelig" og "for gammel".

Det var, hvad den tidligere "Baywatch"-babe Donna D'Errico blev kaldt, da hun i sommer delte en video af sig selv, mens hun dansede letpåklædt rundt i en bikini.

Men den kritik er hun tilsyneladende græsk-katolsk over for.

I hvert har hun atter engang smidt tøjet i protest mod sine hatere. Denne gang poserer hun i noget blåt og hvidt blonde-undertøj.

- Åh nej dog, hun delte vel ikke lige et billede af sig selv i undertøj, skriver den tidligere Playboy-model og skuespillerinde til billedet.

- Åh jo, det gjorde hun, svarer den 54-årige skønhed sig selv.

Hun slår herefter fast over for sine følgere, at hun ikke deler den slags billeder for deres skyld, men for sin egen.

- Jeg kan bare godt lide det her billedet. Jeg synes, jeg ser smuk ud, skriver.

Se billedet herunder (artiklen fortsætter under opslaget):

Dengang Donna D'Errico delte sin letplædte video og efterfølgende modtog voldsomme svinere, svarede hun hurtigt igen ved at dele et bikinibillede af sig selv.

- Mange kvinder har brokket sig over den video, jeg delte den 4. juli, hvor jeg havde en rød, hvid og blå bikini på, fordi de troede, jeg havde "mere klasse end det", og fordi jeg var "for desperat", skrev hun dengang og fortsatte:

- Men lad mig fortælle jer noget, der måske overrasker jer. Jeg kan faktisk bære og gøre, hvad end jeg har lyst til. Så derfor... her ser I et billede af mig, der squatter i bikini på et kaffebord.

Donna D'Errico er herhjemme bedst er kendt for sin rolle som livredderen Donna Marco i tv-serien "Baywatch".

Og denne gang er hendes letpåklædte billede umiddelbart blevet modtaget noget bedre end sidst. I hvert fald bliver hun i de fleste kommentarer hyldet.

- Du ser helt fantastisk og smuk ud. Jeg kan slet ikke forstå, hvordan du kan formå at holde dig selv i så god form, skriver en fan for eksempel.

- Du ser intet mindre end fænomenal ud, lyder det fra en anden.

Sponsoreret indhold