Kendte 18. februar 2021

”Batman” ramt for tredje gang: Robert Pattinsons stunt double testet positiv for coronavirus

I september måned var det skuespilleren selv, der måtte lade sig isolere, da han var blevet ramt af den dødelige virus. Nu er produktionen endnu en gang sat på pause
Foto: MEGA

Måske tredje gang er lykkens gang. Men for produktionen af den kommende ”Batman”-film er tredje gang nok bare dybt frustrerende.

For inden for de sidste fem måneder er settet blevet ramt tre gange af den berygtede coronavirus. Først var det den 34-årige skuespiller Robert Pattinson, der testede positiv. Få måneder efter var det en blandt stuntmændene.

Nu er også Pattinsons egen stunt double blevet ramt. Det skriver The Sun.

Som et resultat af de mange positive covid-19 tests er filmens premieredato også allerede blevet rykket flere gange. Nu forlyder det, at vi skal vente helt til den 4. marts 2022, før filmen kører over det store lærred.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Robert Pattinson må vente endnu længere, før han toner frem på skærmen som "Batman". Foto: MEG

En tæt på produktionen fortæller dog det britiske medie, at det stadig er planen, filmen skal færdiggøre optagelserne snarest.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Filmen er stadig på rette spor, og vi regner med at færdiggøre optagelserne i næste måned, og jeg tror, at når det sker, så vil alle sukke lettet.

Sponsoreret indhold