Kendte6. januar 2023

Bam Margera: "Nærmest erklæret død" efter en hård coronatur

Jackass-stjernen Bam Margera så døden i øjnene, da han var indlagt med en voldsom omgang corona
Ud over at være kendt for at låse sig inde med farlige slanger, få banket jern i kuglerne og for at løbe igennem forhindringsbaner spækket med strøm, er Bam Margera også rockmusiker i bandet CKY, som blandt andet har skrevet titelmelodien til Jacka
Ud over at være kendt for at låse sig inde med farlige slanger, få banket jern i kuglerne og for at løbe igennem forhindringsbaner spækket med strøm, er Bam Margera også rockmusiker i bandet CKY, som blandt andet har skrevet titelmelodien til "Jackass".
 Foto: Todd Williamson/Invision/AP

Coronahelvede er stadig over os - i hvert fald nogle af os.

En, der stadig kæmper mod den trælse virus, er "Jackass"-fænomenet Bam Margera. Han var i hvert fald ifølge ham selv "døden nær", da han for en måneds tid siden blev indlagt.

Det fortalte han til sin gamle ven og kollega Steve-O i podcasten "Steve-O's Wild Ride!".

- Min krop slukkede, og jeg fik fire anfald, der alle varede mellem ti og 20 minutter hver, fortæller Margera, der om nogen må have prøvet diverse hårde ting på sin krop med sin tid i blandt andet "Jackass" og "Viva la Bam".

Det sidste anfald var så brutalt, at stjernen nærmest bed sin egen tunge af.

- Jeg kunne kun trække vejret gennem et rør, der var nede i min hals, siger han.

Turen på hospitalet blev også noget længere, end hvad Margera selv havde forestillet sig. Han endte med at ligge der i hele otte dage, selvom han selv troede, det kun var enkelte timer.

I dag er Margera tilbage på toppen igen.

Sponsoreret indhold