Kendte21. december 2023

Bam Margera afslører: Forlovet med Dannii Marie

”Jackass”-stjernen fortæller også, at han faktisk spurgte hende tilbage i slutningen af oktober, men indtil nu har han kun fortalt det til få personer
Bam Margera slutter et hårdt 2023 af på den bedste måde. Der er nemlig lidt lykkelige nyheder, da han er blevet forlovet med Dannii Marie.
Bam Margera slutter et hårdt 2023 af på den bedste måde. Der er nemlig lidt lykkelige nyheder, da han er blevet forlovet med Dannii Marie.
 Foto: Joe Klamar/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Så var den altså god nok: Mariah Carey og kæresten Bryan Tanaka går fra hinanden

2023 byder heldigvis også på lidt gode nyheder for Bam Margera, 44.

Han er nemlig blevet forlovet med kæresten Dannii Marie.

Det afslører ”Jackass”-stjernen til TMZ.

Til mediet fortæller Bam Margera også, at det var helt tilbage til den 27. oktober, at han gik på knæ og stillede Dannii Marie spørgsmålet.

Frieriet fra Bam kom blot seks måneder efter, at Dannii Marie og Bam begyndte at date.

Selvom det var i slutningen af oktober, at Bam Margera og Dannii Marie blev forlovet, har stuntmanden holdt det særdeles hemmeligt, da han kun har fortalt til få mennesker, at han er blevet forlovet.

I december sidste år blev Bam Margera hasteindlagt med en så alvorlig lungeinfektion, at han blev lagt i respirator.

Hospitalsturen var ved at koste ham livet. Det fortalte han i begyndelsen af 2023.

Et par måneder senere i marts ville han hævne sig over sin ekskone ved at få en ansigtstatovering, da han ikke har lov til at se sin søn Phoenix.

Det tidligere ”Jackass”-ikon var blot en måned senere i problemer, da politiet udstedte en arrestordre på ham, efter han var i klammeri med sin bror.

Og så har 2023 også været året, hvor Bam Margera truede med at ryge crack indtil han ville dø, hvis han ikke snart fik lov til at være sammen med sin søn.

Danii Marie virker dog i den grad til at have reddet Bam Margeras 2023 – og måske også liv.

Efter han mødte hende, har han nemlig holdt sig clean i 120 dage.

Måske er det også derfor, at Bam Margera den 27. oktober tænkte, at hun var kvinden som han vil leve resten af sit liv med.

Sponsoreret indhold