Kendte30. januar 2022

"Bagedyst"-vinder Sæþór Kristínsson afslører stort nyt: Skal arbejde for dansk tøjmærke

Sæþór Kristínsson, der tog sejren i "Den store bagedyst", starter 2022 med et jobskifte
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nok tog han sejren i den seneste sæson af "Den store bagedyst", men det er bestemt ikke lig med, at 30-årige Sæþór Kristínsson nu skal leve af at glace kager og piske mousse.

Da SE og HØR lørdag aften mødte Sæþór Kristínsson på den røde løber til Danmarks Indsamling 2022 i Esbjerg, løftede han sløret for et stort spring, han tager til februar.

- Jeg starter nyt arbejde på tirsdag hos Les Deux (dansk tøjmærke, red.). Det er det store, nye lige nu, lyder det fra den veloplagte "Bagedyst"-vinder.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_g1a3398.jpeg
 Foto: Mikael Rieck

Sæþór Kristínsson på den røde løber til Danmarks Indsamling 2022. Foto: Mikael Rieck

Amatørbageren skal sidde i Les Deux' økonomiafdeling, og det er noget af et spring fra økonomiafdelingen hos ISS, hvor han før sad, forklarer han:

- Jeg kommer fra en meget stor, international virksomhed til en lille, danskejet virksomhed, fortæller han og tilføjer, hvordan han fik jobbet i stand:

- Det er min datters onkel, som har startet det op i sin tid. De er i sindssyg vækst og at få lov til at være med på den rejse, det, tænker jeg, skal nok bliver interessant, lyder det håbefuldt fra islændingen, der nok får kolleger, der har høje forventninger til kageordningen.

Sponsoreret indhold