"Bagedyst"-stjerne Liv Martine er blevet mor

(Foto: Dan Mariegaard)

I juli måned kunne ”Den store bagedyst”-vinderen Liv Martine afsløre den glædelige nyhed om, at hun og manden Mads skulle være forældre.

Og nu er det lille vidunder så kommet til verden.

Det afslører Liv Martine på sin Instagram-profil, hvor hun deler et billede af Mads og den lille ny. Og så afslører hun desuden kønnet:

- Intet kan nogensinde overgå det, der skete på denne helt særlige dag. Du kom til verden! Vores lille fine, velskabte dreng. Jeg kan ikke skrive dette uden at blive ubeskrivelig rørt. Han er det smukkeste, mest rolige, opmærksomme, fantastiske, lille menneske, skriver Liv Martine i opslaget, hvor hun desuden afslører, en den lille fyr kom til verden den 22. oktober.

Og der er vist ingen tvivl om, at ”Den store bagedyst”-stjernen selvsagt er ovenud lykkelig for sin lille, nyfødte søn:

- Jeg sover nærmest ikke. Jeg ligger bare og kigger på det lille menneske, vi har bygget. Jeg hulker om natten af lykke! Det er følelser der er så store, at de næsten er svære at rumme. Jeg er det lykkeligste menneske i denne verden - vores fine oktober barn, skriver hun i opslaget.

Artiklen fortsætter under billedet …

View this post on Instagram

22.10.2020 ❤️ Intet kan nogensinde overgå det, der skete på denne helt særlige dag. Du kom til verden! Vores lille fine, velskabte dreng. Jeg kan ikke skrive dette uden at blive ubeskrivelig rørt. Han er det smukkeste, mest rolige, opmærksomme, fantastiske, lille menneske. Han har Mads’ læber, min næse, Mads’ mørke hår, mine kinder, Mads’ rolige sind og samtidig min enorme utålmodighed ❤️ Jeg er fuldstændig forelsket i livet på ny. Jeg forstår ikke, hvorfor vi ikke er blevet forældre før. Det er det vildeste nogensinde. Mads er den absolut bedste far, hvilket jeg aldrig har været i tvivl om. Men at se ham sammen med vores dreng, det er følelser, der ikke kan forklares. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden mine to drenge! Jeg har aldrig oplevet så stærke følelser før. Jeg sover nærmest ikke. Jeg ligger bare og kigger på det lille menneske, vi har bygget. Jeg hulker om natten af lykke! Det er følelser der er så store, at de næsten er svære at rumme. Jeg er det lykkeligste menneske i denne verden - vores fine oktober barn ❤️

A post shared by Liv Martine (@livmartine) on

Liv Martine, der vandt ”Den store bagedyst” tilbage i 2015, blev gift med Mads Niemann i august sidste år. Og i en kærlighedserklæring til sin udkårne, er det således tydeligt, at han er den helt rigtige:

- Jeg har vidst fra den dag jeg mødte Mads, at han skulle være far til mine børn, uanset hvad! Det er lykkedes, jublede den lykkelige nordjyde, da hun i sommer offentliggjorde sin graviditet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close