BAFTAs 2020: Se alle de FLOTTE kjoler

BAFTAs er den britiske pendant til Oscar-prisuddelingen.

BAFTAs er den britiske pendant til Oscar-prisuddelingen.

Foto: MEGA

Der var godt fyldt op i eventkalenderen søndag. Ikke nok med at der var Super Bowl i Miami i USA, så var filmbranchens største stjerner samlet i London, hvor der blev uddelt BAFTA Awards. 

GALLERI: Se alle de flotte kjoler fra BAFTAs 2020 i galleriet nederst på siden. 

Megastjerner som Scarlett Johansson og Charlize Theron var at finde på den røde løber, og der var sågar royalt besøg i form af prins William og hertuginde Kate. 

Filmen "1917" var aftenens storvinder med hele syv priser, blandt andet i kategorierne "Bedste britiske film", "Bedste instruktør" og "Bedste filmfotograf". 

I kategorierne bedste mandlige hovedrolle og bedste kvindelige hovedrolle vandt henholdsvis Joaquin Phoenix og Renée Zellweger. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Brad Pitt vandt prisen for bedste mandlige hovedrolle, og hans kollega Margot Robbie tog mod prisen. Foto: MEGA

Brad Pitt vandt prisen for bedste mandlige hovedrolle, og det var hans "Once Upon a Time...in Hollywood"-kollega Margot Robbie, der modtog prisen på hans vegne. 

Endnu engang jokede Pitt om sit datingliv - eller mangel på samme:

- Hej Storbritannien, jeg har hørt, I er blevet single - velkommen i klubben! Jeg ønsker jer det bedste skilsmisseforlig, læste Margot Robbie op fra Brad Pitts takketale, hvorefter hun selv tilføjede:  

- Han siger, han vil kalde den (statuetten, red.) Harry, fordi han virkelig glæder sig til at tage den med tilbage til USA. Det er hans ord, ikke mine. 

I galleriet kan du se aftenens mange flotte kjoler: 

BAFTAs 2020

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close