Kendte 17. februar 2020

Badehotellets seere er ordentlige - næsten

Alle fortæller skuespilleren Laura Kjær, at de elsker at se hende i TV2-serien. Men det sker på forskellige måder.
TV2/Mike Kollöffel

Det 23-årige skuespiltalent Laura Kjær bragede igennem tv-skærmene som en af de unge ansatte på Andersen Badehotel sidste år.

Hun klarede sig så fornemt, at forfatterne sørgede for, at Nana vendte tilbage til dette års sæson af ”Badehotellet”. Og seerne er også ellevilde med at følge den unge stuepiges færden på den fiktive feriedestination.

- I dag kan seerne og publikum komme ret tæt os igennem sociale medier. Og der har det været ret tydeligt, at der er ret mange, der følger med i "Badehotellet". Men folk, jeg møder på gaden har også tit kommentarer til mig, siger Laura Kjær.

- Heldigvis har det været positive ting, de siger. Jeg har ikke oplevet noget dårligt. 

- På gaden har nogle sagt, at de kender mig personligt. Så må jeg forklare dem, at de nok bare har set mig i tv.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Danskerne er søde, og især "Badehotellet"s publikum er nogle ordentlige og rare mennesker. Så jeg har ikke oplevet noget, der har trådt mig over tæerne.

Men enkelte - mandlige - seere fortæller også om deres begejstring for skuespilleren på en direkte måde.

- De der "du ser godt ud i stuepigeuniform"-beskeder kommer også. Det er primært på Facebook, de tikker ind, fortæller den unge skuespiller, der tager al opmærksomheden i stiv arm.

De muligvis håbefulde mandlige seere kan til gengæld holde håbet lidt i live endnu: Laura Kjær har nemlig ikke nogen kæreste for tiden.

Foto: Jesper Sunesen

- Den handler om drømme, håb og nederlag og alt sådan noget, som jeg også selv går igennem som ung skuespillerinde, fortæller Laura Kjær, der lige som så mange af hendes kollegaer har oplevet et utal af afvisninger efter castinger.

Til gengæld bruger hun tiden på at sætte et teaterstykke op, som hun selv har været med til at skrive – en komedie om en flok bowlingentusiaster, der hedder ”Strike 2”.

Heldigvis fik hun rollen som Nana i tidens mest sete tv-serie her i landet, så alle danskere kan opleve hende hver mandag aften på TV2.

Sponsoreret indhold