“Badehotellet”-stjerner om seriens fremtid: Sidste sæson

Anne Louise Hassing, 53, tror, at næste sæson er den sidste, fordi krigens afslutning vil betyde et farvel til “Badehotellet”.

Anne Louise Hassing, 53, tror, at næste sæson er den sidste, fordi krigens afslutning vil betyde et farvel til “Badehotellet”.

(Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

Da 8. sæson af “Badehotellet” rullede over skærmen for sidste gang forleden, var 2. verdenskrig stadig i gang. Og formentlig slutter historien sammen med krigen.

Det mener to af de største stjerner i serien, Bodil Jørgensen og Anne Louise Hassing, der godt kan forestille sig, at afslutningen på krigen samtidig er et punktum for serien.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bodil Jørgensen, 60,  er indstillet på, at næste sæson er den sidste. (Foto: Thomas Laursen)

– Det kunne jeg godt forestille mig, men jeg ved ikke noget om det. Men det er da et oplagt sted at stoppe, selv om vi er mange, der tænker, at vi bare skal blive ved, indtil vi alle går med rollator, siger Anne Louise Hassing til SE og HØR.

Også Bodil Jørgensen ser krigens afslutning som det sidste kapitel i “Badehotellet”, der så vil være den længst kørende danske tv-serie med sine ni sæsoner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lars Ranthe og Anne Louise Hassing har haft fast arbejde i mange år med den populære serie. (Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

– Det ender med, at krigen slutter, slår Bodil Jørgensen fast over for SE og HØR.

Kan historien mere?

Helt så skråsikker er Lars Ranthe dog ikke.

– Jeg skal ikke kunne sige det. Jeg ved, at forfatterne er meget nidkære omkring det, så derfor skal de kunne mærke, om der er mere at fortælle. Hvad der sker efter krigen, ved jeg intet om.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Lars Ranthe, 51, kan godt forestille sig, at “Badehotellet” fortsætter mere end den næste sæson. (Foto: TV 2: Mike Kollöffel)

Men lige meget hvad, så ender alle gode ting på et tidspunkt, og jeg tror også, forfatterne har brug for, at det slutter, mens legen er god. Det skal jo ikke gå i tomgang. Jeg ved det faktisk ikke, fortæller Lars Ranthe til SE og HØR.

Slår rekorder

Alle er glade for at have været med i den vilde succes, som “Badehotellet” er blevet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Scorer kassen
Forfatterne bag den ekstremt populære serie, Stig Thorsboe og Hanna Lundblad, har tjent godt på, at danskerne tog så godt imod deres serie.
Det viser regnskabet fra deres firma, der i den seneste regnskabsperiode kunne fremvise en bruttofortjeneste på intet mindre end 2.992.898 kroner. Det er over en million mere end året før, hvor fortjenesten var på 1.954.751 kroner.
I 2019 udbetalte de sig selv 2,3 millioner kroner i udbytte, hvilket er næsten 100.000 kroner om måneden til hver af dem. (Foto: Hanne Juul)

Tv-serien har slået flere rekorder. Den vil næste år være den danske serie, der har kørt længst tid, ligesom det er den højest kvalitetsvurderede dramasæson på dansk tv nogensinde

– Det er helt fantastisk. Det er vildt at være en del af det. Jeg regnede slet ikke med, det blev så vildt, lyder det fra Hassing.

Ranthe er enig.

– Det er jo fantastisk. Jeg er meget stolt over det.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close