Video: Badegæst på hospitalet – overvægtig dreng lavede bombe ovenpå ham

En tiltrængt ferie med familien fik en ganske uventet afslutning for en britisk familiefar.

44-årige Graham Hyde måtte på hospitalet og behandles for en nakkeskade, efter at han blev ”bombet” af en overvægtig dreng i et badeland i Barcelona.

Graham Hyde var på vej ned ad en rutsjebane i Alegria Pineda Splash Hotel i Pineda de Mar, Barcelona, men i det sekund, han ramte vandet, blev han torpederet af en overvægtig dreng.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Den overvægtige dreng – der ifølge familiefaderen vejede 95 kilo – lavede bomber i vandet – og besluttede sig altså for samme akrobatik ved rutsjebanen, hvilket fik smertelige følger for Graham Hyde.

En video af ”bombe-ulykken”, som Graham Hydes hustru filmede, viser øjeblikket, hvor hendes mand fik 95 kilo dreng over sig, og det er tydeligt for enhver, at Graham Hyde blev godt og grundig ramt af drengen.

Efterfølgende måtte den 44-årige familiefar da også på hospitalet, fordi han klagede over smerter i sin nakke.

Og på Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella tog de ingen chancer – familiefaderen blev derfor udstyret med en nakkekrave, som han skulle bære i en uge, og altså resten af ferien.

Den uheldige ulykke fandt sted 3. juni sidste år, men sagen sluttede ikke der. Graham Hyde har nemlig valgt at sagsøge det rejseselskab, Jet2, som han rejste med. Han forlanger således at få de £1,800 tilbage, som han havde betalt for ferien, der blev holdt sammen med hustruen Joanne og parrets datter Grace.

Du kan se den uheldige episode her:

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close