Kendte7. december 2021

"Bachelor"-deltager Colton Underwood indrømmer: Jeg skjulte, at jeg er homoseksuel

SE og HØR STREAMING: Den tidligere "The Bachelor"-kendis Colton Underwood indrømmer i ny realityserie, at han kæmpede så meget med sin seksualitet, at han endte i et misbrug
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Han startede ud som en eftertraget ungkarl for masser af unge, amerikanske kvinder, og det var bestemt ikke en del af planen at fortælle hele verden, at han var homoseksuel, da han i 2019 ledte efter en hustru i realityserien "The Bachelor".

Det skulle dog vise sig, at den 29-årige Colton Underwood ikke selv havde helt så stor interesse for de kvindelige deltagere i det populære datingprogram, som de havde for ham.

- Jeg undertrykte min seksualitet så meget, at jeg tog medicin dagligt for at håndtere depression og angst, og det gjorde mig til en paranoid freak, siger Colton i den nye dokurealityserie "Coming Out Colton", der fredag havde premiere på Netflix.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bachelor-colton.jpg
 Foto: Netflix

Colton Underwood har kæmpet meget med at acceptere sin egen seksualitet. Det indrømmer han i den nye dokusrealityserie "Coming Out Colton" på Netflix. (Foto: Netflix)

- Jeg stolede ikke på særligt mange mennesker, og jeg prøvede at gøre alt for, at jeg kunne beskytte hemmeligheden, siger han.

Ifølge Colton Underwood ramte han bunden, da han kort tid efter sit brud med den blonde skønhed Cassie Randolph slugte en stor bunke Xanax-piller i håb om ikke at vågne op igen næste morgen.

- Jeg røg ind i en spiral, siger han om sit forhold til den 26-årige Cassie, der på efter bruddet valgte at få sig et polititilhold mod den eftertragtede ungkarl. Parret mødtes under indspilningerne til "Bachelor"-sæsonen i 2019 og nåede at være kærester i et års tid, før tingene gik galt.

- Jeg var fucked op. Jeg mistede besindelsen, og jeg gjorde nogle ting, som jeg ikke er stolt over.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/cassie-randolph-colton-underwood.jpg
 Foto: Instagram

Cassie Randolph og Colton Underwood, da de stadig var kærester. (Foto: Instagram)

Colton begyndte nemlig at forfølge ekskæresten efter deres dramatiske brud. I polititilholdet beskrives det blandt andet, hvordan han satte en tracker på Cassies bil, så han kunne holde øje med, hvor hun befandt sig henne.

Han har senere undskyldt for sin opførste, og efter han på nationalt tv fortalte, at han var homoseksuel, har han også sendt sine bedste ønsker og tanker til Cassie.

- Det er ikke, hvem jeg er som menneske, og det er ikke sådan, jeg opfører mig. Hvis der var mere, jeg kunne gøre for at tage ansvar, så ville jeg gøre det. Men ud af respekt for hende vil jeg ikke gå i detaljer. Jeg vil have, at det her interview er det sidste, hvor jeg taler om hende, for det er ikke fair over for hende at have sit navn i artikler, hver gang jeg siger noget. Jeg er ked af det, og jeg vil have, at hun ved, at jeg håber, hun har det bedste og smukkeste liv, har Colton tidligere på året udtalt til Variety.

"Coming Out Colton" er tilgængelig på Netflix nu.

Se traileren til "Coming Out Colton" i videoen øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold