Kendte3. november 2023

Babylykke: Kaspar og Lambang har fået sønnen hjem

"Sommerdrømme"-parret Kaspar og Lambang viser sønnike frem. Nu er de far og papa til tre
Kaspar og Lambang Arianto er nu far og papa til tre. 
Kaspar og Lambang Arianto er nu far og papa til tre.
 Foto: Hanne Juul

Egentlig skulle den lille familie på fire første blive til fem den 9. november, men ventetiden blev noget kortere end forventet.

Kaspar og Lambang Arianto måtte allerede i slutningen af oktober smide alt, hvad de havde i hænderne og haste i lufthavnen.

Deres amerikanske rugemor var på vej i fødsel, og nu afslører de nybagte fædre på Instagram, at de endelig har fået deres søn hjem.

- En sund og rask guldklump på 3,9 kilo og 52 cm landede i går i vores arme. Tak til verdens mest fantastiske kvinde og hendes familie. Til farmor for at være her. Til universet for al den lykke, der bruser gennem os lige nu, skriver fædrene.

Han lover desuden, at de vil fortælle meget mere om den lille fyr – herunder også afsløre navnet, men lige nu skal familien på fem altså nyde hinanden og nærværet i barselsboblen.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-03/190a2581-1.jpg
Kaspar og Lambang Arianto har i forvejen tvillingerne Atlas og Java, som kom til verden i 2018.
 Foto: Mikael Rieck

Kaspar og Lambang har delt deres første familiefoto, hvor deres to ældste børn, tvillingerne Java og Atlas, sidder med deres nye lillebror.

- Kan ikke kigge på billede 2 uden at græde, lyder det desuden i opslaget.

Det er da også et rørende billede, der er tale om. For storesøster Java ligger hud mod hud med familiens lille ny.

Krydsede fingre for tvillinger

Kaspar og Lambang havde ellers håbet, at der ville være dobbeltgevinst igen anden gang, men sådan gik det som bekendt ikke.

– Ligesom med Java og Atlas satte vi også denne gang to befrugtede æg op, vel vidende at man aldrig kan vide sig sikker på, om begge embryoer hæfter. Men resultatet er, at vi venter en lillebror til Java og Atlas, og det er helt vildt lykkelige for, fortalte det tidligere på året til SE og HØR.

– Når det er sagt, så skal vi godt nok også lige vænne os til tanken om, at der kun kommer én denne gang. For os er det at have to børn på én gang faktisk det mest trygge og velkendte, selv om det måske kan lyde lidt vanvittigt for nogle mennesker, at det skulle være nemmere med tvillinger, tilføjede far og papa.

Sponsoreret indhold