Kendte17. november 2016

Mirakuløst! Baby falder ned fra puslebord – gribes af 9-årig bror

En 9-årig bror handlede resolut, da hans lillesøster faldt ned fra puslebordet. På et splitsekund kastede han sig frem og greb den lille baby – og reddede hende dermed fra potentielt alvorlige skader. Se det vilde redningsøjeblik i denne video
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/baby1_roed.jpg

En amerikansk mor har formentlig travlt med at rose og takke sin 9-årige søn. Og det skyldes hverken, at den lille mand har husket at lave lektier eller rydde op på sit værelse.

Næh… det skyldes såmænd i stedet, at den 9-årige søn formentlig har reddet sin lillesøster fra at pådrage sig alvorlige kvæstelser. Den 9-årige handlede nemlig resolut, da hans lillesøster pludselig faldt ned fra sit puslebord.

På et splitsekund kastede han sig frem og greb den 11 måneder gamle baby – og reddede hende dermed fra potentielt alvorlige skader.

Den mirakuløse redning blev fanget på video af det overvågningskamera, der er installeret i familiens værelse.

Se videoen nederst.

Moderen Tila Levi fra Florida fortæller til det amerikanske medie ABC News, at hun først har valgt at offentliggøre og vise videoen nu, fordi hun har følt sig skyldig over, at det overhovedet kunne ske.

Episoden fandt sted 29. september i år, da hun var i gang med at skifte 11 måneder gamle Eitan. På et tidspunkt kiggede moderen væk for at svare på et spørgsmål fra ét af sine i alt fem børn, der befandt sig på værelset.

Derfor opdagede moderen altså ikke, at Eitan begyndte at vende sig og pludselig tippede ud over puslebordet.

Heldigvis opdagede hendes niårige søn Joseph, at der var fare på færde, og han sprang frem og nåede i sidste øjeblik at gribe lille Eitan, så det kun var hendes ben, der ramte jorden.

Alle slap med skrækken.

Se videoen herunder:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold