Kendte1. september 2022

Avril Lavigne får stjerne på Walk of Fame i Hollywood

Sangerinden har prydet musikscenen gennem 20 år
Avril Lavigne med sin stjerne på Walk of Fame. I baggrunden er et billede af en 16-årig Avril Lavigne, første gang hun var på Hollywood Boulevard, dengang var det Tom Cruises stjerne, hun lå ved.
Avril Lavigne med sin stjerne på Walk of Fame. I baggrunden er et billede af en 16-årig Avril Lavigne, første gang hun var på Hollywood Boulevard, dengang var det Tom Cruises stjerne, hun lå ved.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var utvivlsomt en stor dag for sangerinden Avril Lavigne, da hun onsdag fik sig en stjerne på den famøse Hollywood Boulevard også kendt som Walk of Fame.

Avril Lavigne har været et kendt navn siden 2002, hvor hun udgav sit debutalbum "Let Go" med store hits som "Complicated" og "Sk8er Boi".

Dengang var kvinden fra Canada blot 16 år. Siden har hun udgivet yderligere seks albums.

– Det er ikke så complicated (henvisning til hendes debutsang, red.), Avril Lavigne fortjener i den grad Walk of Fame-stjernen, og vi er begejstret for at ære hende med den store hæder, lød det fra Ana Martinez, producent af Hollywood Walk of Fame.

– Avrils fans har konstant ringet til min telefon og spurgt, hvornår hun ville få en stjerne. Vi er glade for at kunne sige, at tiden nu er inde, sagde hun.

Gennem 20 år har Avril Lavigne været en del af den internationale musikscene. Hun har solgt mere end 40 millioner albums på verdensplan samt været nomineret til otte Grammy-priser.

Derudover er hun i Guinness Rekordbog som den yngste kvindelige solokunstner til at ligge nummer et på den britiske hitliste.

Derfor var hun også ovenud lykkelig for, at 20 års hårdt arbejde i musikbranchen nu bliver honoreret.

– Jeg kan huske, at jeg så alle de her legendariske navne, og jeg kunne aldrig forestille mig, at mit navn ville være her. Det er så skørt. Jeg er meget taknemmelig. Det er nok en af de fedeste dage i mit liv, sagde Avril Lavgine.

Avril Lavignes stjerne er nummer 2731 i rækken af kendte navne på Hollywood Walk of Fame.

Sponsoreret indhold