Kendte11. april 2019

Aviciis første sang efter hans død er udkommet – indeholder rørende hyldest

Familien til den svenske musiker Avicii har offentliggjort hans første sang, efter han døde i april sidste år. Musikvideoen indeholder desuden en rørende hyldest til musikeren fra hans mange fans
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/avicii_1.jpg
 (Foto: MEGA)

Her næsten et år efter han blev fundet død, er der ny musik fra afdøde Avicii.

Familien har således offentliggjort den første single fra Avicii – og til singlen er der blevet lavet en rørende video, hvor fans i små beskeder hylder den svenske musiker, der døde blot 28 år gammel i april sidste år.

Noget tyder desuden på, at sangteksten i den nye single, “SOS featuring Aloe Blacc”, omhandler nogle af de hårde kampe, som den svenske musiker kæmpede:

I første sætning lyder det således:

“Can you hear me SOS?

Help me put me mind to rest”

Den amerikanske Hip Hop-rapper og sanger Aloe Blacc, som har været med til at lave sangen, siger til det amerikanske medie Variety:

- Jeg føler, at ”SOS” var en sang, der var meget forud for sin tid dengang, han skrev den. Han skrev disse tekster som et tydeligt tegn på de kampe, han kæmpede, og jeg synes også, det er et vigtigt emne at tale om og dele, fortæller Blacc til Variety.

Du kan høre den nye sang nederst i denne artikel.

Avicii arbejdede på at færdiggøre dette album de sidste tre måneder op til sin død, og albummet er fyldt med sange, som den svenske DJ arbejdede på sammen med en lang række stjerner.

Den første single, “SOS featuring Aloe Blacc”, er således lavet i samarbejde med den amerikanske Hip Hop-rapper og sanger, Aloe Blacc.

Det er Tim Berglings familie, som har taget beslutningen om, at de nye sange skal deles med offentligheden. Faderen udtalte sig for få dage siden om sorgen over at miste sin søn:

- Sorgen gjorde vel, at jeg klarede at fungere, for jeg forstod virkelig ingenting. I mit hoved var Tim fortsat i live, fortalte faderen Kim til Dagens Nyheter og tilføjede:

- Anki (Tim Berglings mor, red.) og jeg har lært, at mange, som begår selvmord, kan have været meget lykkelige, før de gør det. Jeg kan forstå det

”SOS featuring Aloe Blacc” udkommer i dag, mens resten af albummet er tilgængeligt fra 6. juni.

Alle indtægter fra det nye album går til "Tim Bergling Foundation", der arbejder med at forhindre psykisk sygdom og selvmord.

Du kan høre hans nye single herunder:

Sponsoreret indhold