Kendte 13. januar

Av! Shakira sender sviner til Piqué og hans nye kæreste: - Du byttede din Ferrari til en Twingo

Der er spansk temperament på Shakiras nye nummer, hvor hun sender en bredside mod eks'en og hans 23-årige kæreste
Shakira
Shakira får luft for sine frustrationer i ny sang, hvor hun sviner eks'en og hans nye unge kæreste. 
Foto: MEGA

Det er ikke mange ord Shakira har ytret om den utroskab, der var årsagen til bruddet mellem hende og fodboldstjernen Gerard Pique.

I Elle Magazine åbnede hun døren til privaten på klem, da hun satte ord på, hvor svært bruddet havde været – ikke blot for hende, men også for parrets to drenge, Sasha på syv år og Milan på ni år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dengang forklarede hun, at det var deres karrierer og høje ambitioner, der havde taget livet af kærligheden.

Foto: All Over Press

Men i sangen ”BZRP Music Session #53,”, som hun netop har udgivet synger hun bogstavelig talt sit hjerte ud og lukker offentligheden ind.

- Du forlod mig som en nabo til din svigermor. Med pressen uden for døren og en gæld hos skattevæsenet, lyder en af de spanske strofer oversat til dansk.

Kort efter bruddet blev Shakira anklaget for skattesvindel for 108 millioner danske kroner, og hvis hun bliver kendt skyldig, risikerer hun op til otte år i fængsel.

Det er den skattegæld, hun hentyder til i sangen.

- Du tror, du sårede mig, men du gjorde mig endnu stærkere. Kvinder græder ikke længere, synger hun, inden hun når videre til strofen om Piqués nye unge kæreste, 23-årige Clara Chia Marti.

- No hard feelings, baby, jeg ønsker dig alt det bedste med min afløser. Jeg ved slet ikke, hvad der er sket med dig. Du er så anderledes, at jeg slet ikke kan kende dig. Jeg har en værdi af to 22-årige. Du byttede din Ferrari til en Twingo. Du byttede dit Rolex til et Casio.

Gerard Piqué på kærlighedsferie i Prag med sin nye flamme, den 23-årige Clara Chia Marti.
Foto: Ritzau Scanpix

Shakira har tidligere kaldt bruddet for helt utroligt svært og den mørkeste tid i hendes liv, men i samme interview i Elle ytrede hun, at hvor deres forhold engang føltes helligt, var det nu forvandlet til noget billigt og vulgært af de skandaløse overskrifter, deres brud var omgærdet af.

- Uanset hvordan vores forhold sluttede, vil han altid være far til mine børn. Vores fælles job er at passe på vores to fantastiske drenge, og jeg tror på, at vi nok skal finde ud af, hvad der i fremtiden er bedst for dem, deres drømme og liv. Jeg tror på, vi nok skal finde en fair løsning for alle involverede, og jeg håber, vi får fred til at gøre det privat, lød det fra den colombianske sangerinde, der altså nu har smidt fløjlshandskerne.

Sponsoreret indhold