Kendte27. maj 2023

Av, av, av... Quentin Tarantino revser Ryan Reynolds

Stjerneinstruktøren virker ikke til at være den helt store fan af Ryan Reynolds
Quentin Tarantino virker ikke til at være den helt store fan af Ryan Reynolds.
Quentin Tarantino virker ikke til at være den helt store fan af Ryan Reynolds.
 Foto: Ritzau Scanpix

"Pulp Fiction", "Inglourious Basterds", “Once Upon a Time in Hollywood" og så videre og så videre...

Ja, listen over ikoniske film, som Quentin Tarantino har instrueret er lang, men alligevel har Ryan Reynolds aldrig medvirket i en eneste af dem - og det virker heller ikke til, at han skal gøre sig de store forhåbninger om det i fremtiden.

I hvert fald har stjerneinstruktøren i den grad revset skuespilleren i et nyt interview med Deadline.

Her brokker Quentin Tarantino sig (atter engang) over stremingtjenester, som han ikke er den store fan af, da han mener, de dræber filmbranchen.

Og i den forbindelse nævner han direkte Ryan Reynolds.

- Det er ikke, fordi jeg vil svine nogen specifikke til, siger instruktøren, før han alligevel sender drøje hug mod skuespilleren specifikt:

- Ryan Reynolds har åbenbart tjent 50 millioner dollars på den Netflix-film, 50 millioner dollars på den Netflix-film og 50 millioner dollars på den næste film for dem.

Quentin Tarantino håner desuden Ryan Reynolds ved at sige, at han "ikke engang kender hans film" på Netflix, fordi han "aldrig har set dem".

- Godt for ham, at han tjener så mange penge, men de film eksisterer kun i denne tidsånd. Det er lidt ligesom, de ikke eksisterer overhovedet.

46-årige Ryan Reynolds har ikke kommenteret kritikken fra Quentin Tarantino.

Skuespilleren har medvirket i en række Netflix-film de seneste år, heriblandt "The Red Notice" og "The Adam Project".

Quentin Tarantino har dog ikke helt styr på, hvor mange penge Ryan Reynolds har tjent på filmene, for ifølge diverse internationale medier forlyder det, at han "kun" tjente 20 millioner dollars på førstnævnte og 15 millioner dollars for sidstnævnte.

Quentin Tarantino har udelukkende lavet biograffilm og starter snart produktionen på hans tiende af slagsen, hvilket efter sigende bliver hans sidste nogensinde.

Sponsoreret indhold