Kendte 27. maj 2019

Autograf-Flemming bisat til tonerne af ABBA

Danmarks største autografjæger Flemming Christiansen, der døde i sidste uge efter en længere kamp mod kræft, blev i dag sendt ud på sin sidste rejse til tonerne af sit yndlingsband, ABBA
(Foto: Dan Mariegaard)

Hele Danmarks Autogaf-Flemming blev i dag sendt ud på sin allersidste rejse til tonerne af det band, han elskede så inderligt.

Da hans kiste tidligere i dag blev båret ud af Rønne Kapel, var det således ABBA-hittet, ”Thank You For The Music”, der fulgte ham på vej.

- Han var i dyb kontakt med Frida og Agnetha, som han både mødte og skrev breve med, så derfor får ABBA også det sidste ord, når vi til allersidst skal lytte til ”Thank You for the Music”, sagde præsten Peter Hauge Madsen ifølge Ekstra Bladet i sin tale.

Autograf Flemming, med det borgerlige navn Flemming Christiansen, døde 20. maj efter en længere kamp mod kræft. Han blev blot 56 år.

Igennem 40 år dyrkede den bornholmskfødte autografjæger sin enorme passion for at få de kendtes autografer.

Gennem årene lykkedes det den ihærdige autografjæger at indsamle over 300.000 autografer fra kendte fra både ind- og udland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Præsten kom i sin tale også ind på denne hobby, der gjorde Autograf-Flemming kendt og elsket blandt de kendte.

- Hans store lidenskab var at få autografer fra Gud og hver mand. Og han var dygtig, så det fik han altid. Altså måske ikke lige fra Gud, men i hvert fald fra hver mand, fortalte præsten ifølge Ekstra Bladet i sin tale.

 

Sponsoreret indhold