Kendte16. maj 2024

Astrid Olsens hjerte knust: Dumpet over sms i lufthavnen

Influenceren var lige landet i New York, hvor den skulle stå på en uges ferie. I stedet står den på heartbreak, da Astrid Olsen blev dumpet midt om natten
Astrid Olsen var lige landet i New York, da en sms tikkede ind. En sms fra en fyr, som influenceren havde ses med i et stykke tid. Det er dog slut, da han dumpede hende over en sms.
Astrid Olsen var lige landet i New York, da en sms tikkede ind. En sms fra en fyr, som influenceren havde ses med i et stykke tid. Det er dog slut, da han dumpede hende over en sms.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Efter dramatisk skilsmisse: Nu tager hun bladet fra munden

Det skulle have været Astrid Olsens fedeste uge i lang tid.

En ferie i New York var skrevet i kalenderen, men tirsdag landede hun i New York City og med ét blev eventyret forvandlet til et mareridt.

For influenceren er blevet single.

Det skriver hun på en Instagram-story, hvor hun ikke lægger skjul på, at hendes hjerte er knust.

– Du er i New York City, men går gennem et heartbreak fordi du blev dumpet over besked i lufthavnen og tuder på åben gade klokken 05.00.

På storyen fortæller Astrid Olsen, at hun har været i tvivl om, hvorvidt hun skulle dele den særdeles hårde periode, hvor tårerne får frit løb med sine 147.000 følgere.

– Jeg blev dumpet over sms, af en jeg har ses med det sidste stykke tid, i lufthavnen da jeg landede i New York. Og jeg har ægte set frem til en uge i den her vilde by, som jeg aldrig troede, jeg skulle opleve.

– Men lige pt. går jeg igennem det sygeste heartbreak, og jeg føler, at jeg lever i en feberdrøm. Mit hjerte gør så ondt, og jeg prøver at trække vejret og være til stede. Kram til alle jer, der går igennem et heartbreak lige nu.

I en efterfølgende Instagram-story løfter hun sløret for, at hun fandt ud af det hele, da hun stod i paskontrollen i lufthavnen.

Derfor endte lufthavnsturen næsten også som en vaskeægte romcom, hvor det ikke var muligt at holde gråden tilbage i offentligheden.

– Jeg skrev til Sof da det skete, og jeg stod i køen til paskontrol i 1,5 time stortudede. Prøvede ihærdigt at bekæmpe et angstanfald. Overvej hvor fucking tragikomisk det er at stå i en lufthavn og tudbrøle – man vænner sig i hvert fald af med at gå op i hvad andre tænker om en i sådan en situation.

Sponsoreret indhold