Kendte15. august 2023

Ashley Olsen er blevet mor i al hemmelighed

Filmstjernen har formået at holde sin graviditet skjult og har sammen med sin "hemmelige" ægtemand fået sig en lille dreng
US fashion designers Mary-Kate (R) and Ashley Olsen arrive for the 2019 CFDA fashion awards at the Brooklyn Museum in New York City on June 3, 2019.  ANGELA WEISS / AFP
Ashley Olsen (v) med sin tvillingesøster, Mary-Kate Olsen.
 Foto: Scanpix Denmark

Ashley Olsen er blevet mor.

Skuespillerinden har for et par måneder siden fået en lille søn i al hemnmelighed sammen med sin mand, Louis Eisner.

Det skriver TMZ, der også kan berette, at sønnen hedder Otto.

Ashley Olsen startede sin karriere som barnestjerne i tv-serien "Full House" sammen med sin tvillingesøster, Mary-Kate Olsen.

Den 37-årige skuespillerinde har dermed været i gamet i mange år og ved tilsyneladende, hvordan hun formår at holde sit privatliv ude af offentlighedens øjne.

Hun har i hvert fald formået at holde hele graviditeten skjult, ligesom hun tidligere på året formåede at blive gift i al hemmelighed.

Ashley Olsen og den 35-årige kunstner Louis Eisner har dannet par siden 2017, men de er ekstremt hemmelighedsfulde omkring deres forhold og har derfor kun deltaget i offentlige begivenheder sammen en håndfuld gange.

Louis Eisner er søn af den berømte modefotograf og smykkedesigner Lisa Eisner, mens hans far, Eric Eisner, arbejder i filmbranchen.

Derudover er der ikke megen information at hente om Louis Eisner, selvom han altså danner par med en verdensberømt skuespillerinde.

Sponsoreret indhold