Kendte30. januar 2024

Armbåndskaos kvæster flere fans til Louis Tomlinson-koncert

Der var i den grad rift om pladserne til Louis Tomlisons koncert tirsdag, hvilket resulterede i et kaos, der efterlod flere fans sårede
Louis Tomlinson arrives at the premiere of "All of Those Voices" on Saturday, May 13, 2023, at the Ford Amphitheater in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)
Louis Tomlinson gav tirsdag aften koncert i den australske by Brisbane.
 Foto: Richard Shotwell/AP/Ritzau Scanpix

Mere end 2000 fans dukkede tirsdag morgen op i håbet om at sikre sig ét af de 500 armbånd, der gav adgang til de forreste rækker til Louis Tomlinsons koncert i den australske by Brisbane.

Men de fleste måtte gå tomhændet derfra, og det skabte ifølge Daily Mail vrede blandt koncertgængerne, der pludselig brød ud i både kaos og slagsmål.

- Vi blev kastet mod træerne. En mor mistede sine to døtre i mængden, der var ni og 10 år gamle, fortæller den 15-årige koncertgænger Madison til et lokalt medie.

- Det var meget farligt, og der var flere, som blev skadet.

Ifølge en anden fan udbrød der en hektisk stemning, da flere begyndte at hoppe over portene.

En række fans havde allerede natten til tirsdag stillet sig i kø ude foran spillestedet for at sikre sig gode pladser, men blev senere vist væk af personale, da det ikke er tilladt at campere foran stedet.

Derfor blev de tidligt fremmødte fans lovet et armbånd, der ville sikre, at deres ventetid ikke havde været forgæves, selvom det er i mod reglerne. Men da der ikke var armbånd nok, udbrød der kaos.

En talsperson for byrådet i Brisbane lover, at byens arrangementer i fremtiden vil blive håndteret bedre.

- På grund af advarsler om voldsomt vejr handlede arrangørerne i bedste mening for de fans, som havde stået i kø tidligt, selvom det ikke er tilladt.

- Rådet vil holde diskussioner med alle arrangørere for at sikre, at deres arrangementer administreres sikkert.

Sponsoreret indhold