Kendte31. august 2016

Skål! Arla vil lave ny og SKØR mælkevariant

Mælkegiganten Arla vil kendes på andet end let- og skummetmælk. Nu vil mælkeproducenten nemlig også til at fremstille en mælkevariant med brus. Så pas på Coca Cola – nu får I kamp til stregen!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maelk.jpg
 Foto: All Over

Sødmælk. Letmælk. Minimælk. Skummetmælk. Laktosefri mælk. Og ja… vi kunne blive ved.

Arla har ikke så få mælkevarianter på hylden – men de har åbenbart ikke nok. I hvert fald har mælkegiganten nu planer om at fremstille en ny – og måske lidt skør – mælkevariant.

Arla har nemlig planer om at give sodavandsvirksomhederne kamp til stregen, og Arla går derfor med tanker om at fremstille en mælk med brus, der skal give Coca Cola, Sprite, Fanta og alle de andre sodavand kamp til stregen.

Det fortæller Arlas koncerndirektør for global marketing til Finans.

Målet er, at Arla vil sælge nye typer mælk – for eksempel sodavandsmælk – for mere end fem milliarder kroner inden år 2020.

- Vi er allerede klar til at producere eksempelvis en mælke- og frugtdrik med brus. Teknologien og selve produktet er på plads. Vi skal nu udvikle varemærket og etablere distributionen. Vores ambition er at udfordre sodavandsmarkedet med produkter, som er baseret på mælk og er sundere, forklarer Hanne Søndergaard, koncerndirektør for global marketing hos Arla Foods, til Finans.

Årsagen til det nye mælkeeventyr med brus skyldes, at salget af den traditionelle mælk (sød-, let-, mini- og skummetmælk) ikke stiger – i Europa er der faktisk tale om et svagt faldende forbrug.

Derimod er det blevet ret så populært at drikke de såkaldte mælkebaserede drikkebarer – milkshakes er et hit. Og nu håber Arla, at det nye mælkehit er med brus.

Foruden sodavandsmælk nævner koncerndirektøren også, at de nye typer mælk kan være mælke/te-drikke, mælk med tilsat smag og mælkedrikke tilsat fibre eller korn.

Skål! Vi glæder os!

Sponsoreret indhold