Kendte27. juni 2020

Ariana Grande viser kæresten frem

Ariana Grande har fundet kærligheden med en (næsten) helt almindelig ejendomsmægler
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega595174_012.jpg
 Foto: MEGA

Ariana Grande kunne fredag fejre sin 27-års fødselsdag, og det skulle naturligvis ske i selskab med kæresten Dalton Gomez, som hun nu viser frem på sin Instagram-profil.

- Næsten 27, skriver popstjernen til sig opslag, der viser billeder af hende selv og hundene, Arianas bedste ven, Doug Middlebrook og naturligvis den nye kæreste.

Parret har kærester været i et lille halvt års tid. Ariana bekræftede for første gang, at de var blevet kærester, da Dalton medvirkede i musikvideoen til nummeret "Stuck With U", som hun lavede sammen med Justin Bieber.

Ariana og den nye kæreste:

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/dalton-gomez.jpg
 Foto: MEGA

Ariana Grande med kæresten Dalton Gomez. (Foto: Instagram / Ariana Grande)

En coronasang, der blandt andet gik nummer ét på den amerikanske Billboard Hot 100-liste.

Dalton er i modsætning til flere af Arianas tidligere kærester - herunder Pete Davidson, som hun var forlovet med - ikke en kendis. Til hverdag arbejder han som ejendomsmægler i Los Angeles for firmaet Aaron Kirman Group, hvor han bliver beskrevet som en ekspert inden for arkitektur og design.

Men det er ikke bare kedelige, små rækkehuse, Dalton får svunget over disken, når han arbejder. Han sælger nemlig multimilliondyre huse til A-stjernerne i Hollywood. Blandt andet Miley Cyrus, som han flere gange er blevet spottet sammen med.

Ifølge E! News mødte parret hinanden gennem en fælles vennegruppe. Det kan både være, da han solgte et hus for Arianas advokat eller gennem Miley Cyrus, som Ariana sidste år lavede "Charlie's Angels"-soundtrack med. Lykkelige ser de i hvert fald ud til at være.

Sponsoreret indhold