Kendte 3. maj 2010

Anni og Erik: Babylir

Diamantsutter og dyre jakker. Der er masser ”bling bling” til Whiskey-bæltets nye indbygger
Foto: Peter Grosen

Så er der ved at falde ro på hjemme hos de nybagte forældre - Og mor Anni er sikkert i fuld gang med at beundre sine mange barselsgaver.

Læs også: Anni fødte en datter

Her kan seoghoer.dk desværre ikke være med men til gengæld har vi fundet 4 "must haves" til lillebebsen, når ens mor og far er ved muffen.
Victoria skal ikke nøjes med en almindelig gennemtygget sut. Her er kun det bedste godt nok, så vi anbefaler en ægte diamantsut til små 96.000 kroner. Husk at forsikre den Anni og Erik!


En fin lille uldjakke, som Victoria kan holde varmen i, når hun leger med sine kammerater på villavejen. Ca. 2000 kroner skal Anni og Erik slippe for denne designer-sag fra Marc Jacobs.Små børn har altid en masse ragelse i lommerne. Lille Victoria burde have en håndtaske til den slags, og vi vurderer, at denne smarte D&G-taske til små 3000 kroner ville passe godt til Nordkystens aktuelle mode.Victoria skal naturligvis transporteres på behørig vis. Derfor ville denne fantastiske trækvogn i bedste Askepot-stil være ideel med for eksempel Erik spændt for. Den skal kendisparret kun slippe 430.000 kroner for. Et greb i lommen for hr. Damgaard.
Sponsoreret indhold