Kendte11. august 2020

Annette Heick raser over "tåbelig" kommentar

En kommentar på Instagram har fået Annette Heick op i det røde felt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190404_han5074.jpg
 Foto: Hanne Juul

De sociale medier er ofte et virvar hånlige kommentarer og dårlig stemning, og det kan Annette Heick nikke genkendende til.

Med over 50.000 følgere er den folkekære sanger og tv-vært formentlig vant til, at der kommer mange kommentarer til hendes opslag og billeder.

Alligevel fik Heick i går nok og gik til modangreb på en følger, som følte for at komme med en kommentar.

Annette havde nemlig reklameret for et debatindlæg, som hun har skrevet i Berlingske. Her får kulturminister Joy Mogensen en bredside af entertaineren, fordi hun føler, at der ikke er blevet taget nok hensyn til musikere og andre kunstnere under coronakrisen.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/gooseboy_premiere_tsl_20190929_0217.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Annette Heick fik underholdning og sang ind fra barns ben af mor og far Hilda og Keld Heick. Nu forsøger hun og manden Jesper Vollmer at give det videre til deres to sønner, Eliot og Storm (Foto: Thomas Laursen)

Det fik en Instagram-bruger til at komme med den flabede kommentar om, at hun og andre kunstnere da bare kunne finde sig et andet job.

- Men man har altid lov til at skifte spor. Det er ligesom om, at i kunstnere tror, at i er fredet til at søge andet arbejde, skriver Instagram-brugeren til Heicks opslag.

Det fik den 48-årige mor til to til at slippe høflighedskappen og gå direkte til angreb.

- Undskyld, men det er tæt på at være den mest tåbelige kommentar, jeg har læst. Det viser bare, at heller ikke du har fattet, at vi er virksomheder med CVR-numre, moms, ansatte, langtidsinvesteringer, varelagre, øvelokaler og isenkram på hylderne. I guder, brølede Annette tilbage.

Annettes svar har fået masser af opbakning fra hendes mere end 50.000 følgere, som ser ud til at være enige med hende.

Du kan se hele opslaget her:

Sponsoreret indhold