Kendte 26. oktober 2020

Annette Heick: Jeg blev slikket i øret af Frank Jensen

I et blogindlæg afslører journalist Annette Heick, at hun er blevet slikekt i øret af tidligere overborgmester Frank Jensen
Foto: Hanne Juul

Tidligere overborgmester Frank Jensen har i den grad været i vælten den seneste tid, hvor beskyldninger om sexisme har regnet nedover den 59-årige politiker. 

Til sidst måtte den socialdemokratiske overborgmester i København gå af, da presset blev for stort - men han mener, at han er blevet uretfærdigt behandlet. 

I forbindelse med beskyldningerne er der kommet flere anekdoter frem, hvor en af dem går på, at han den 59-årige eks-politiker skulle have for vane at slikke kvinder i øret. Det har affødt det lidet flatterende tilnavn: Slikkefrank. 

I et interview med Berlingske har Frank Jensen sagt om hele episoden: 

- Jeg er blevet beskyldt for, at jeg har kysset på øret eller slikket på halsen: Helt ærligt: Det gør jeg altså ikke. Det passer ikke!

(Foto: Thomas Laursen)

Frank Jensen måtte vinke farvel til sit topjob som overborgmester i København. (Foto: Thomas Laursen)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

slikket i øret

48-årige Annette Heick er dog overhovedet ikke enig - for hun erindrer faktisk at blive slikket i øret af Frank Jensen.

Det skriver hun i et blogindlæg i B.T.

Det skete til et event, hvor Heick fungerede som konferencie, og Frank Jensen var der i egenskab af sin stilling som overborgmester i København. 

"Ham (Frank Jensen, red.) havde jeg trykket hånd med ved arrangementets begyndelse, men ellers havde jeg aldrig mødt ham før. Jeg kender ikke og har aldrig kendt Frank Jensen."

"Mens vi står der og ser op på nattehimlen og fyrværkeriet, mærker jeg en våd tunge i mit venstre øre. Jeg vender hovedet og ser overborgmesteren stå med et kælent blik ved siden af mig."

Ifølge Heick er Frank Jensen nu også en decideret løgner.

Sponsoreret indhold