Kendte6. december 2022

Annemette Voss vender hver en krone: Så meget har hun på kistebunden

Kagekone Annemette Voss må spænde livremmen i sine ventebukser helt ind, har hun ofte fortalt. Men hvordan står det egentlig til med hendes økonomi? SE og HØR har taget et kig og bringer her et overblik
Annemette Voss har tidligere været meget åben omkring sit noget anstrengte forhold til at være gravid.
Annemette Voss har heller ikke et pengetræ stående i baghaven.
 Foto: Lars H. Laursen

Krisen kradser hos alle i øjeblikket. Ikke mindst hos Annemette Voss, hvor økonomi fylder en del i hendes indhold på sociale medier.

Hun har flere gange i sine stories på Instagram givet udtryk for, at hun og gemalen Micky Fridthjof skal vende hver en krone for at få hjulene i det lille hjem til at køre rundt.

Ydermere spæner hun i dobbelttempo for at skrabe hver en krone hjem for at holde skindet på næsen i virksomheden All by Voss. Det skrev hun i går, mandag, på Instagram oven på et par hektiske måneder.

Nu er det tid til at drosle ned og give hendes gravide krop hvile.

- Faktisk er jeg lidt lykkelig lige nu. Jeg mærker i hvert fald en lettelse over at være kommet så langt både arbejdsmæssigt og personligt (også i graviditeten) uden alt for store omkostninger.

SE og HØR har taget et kig i det seneste offentliggjorte regnskaber for kagedronningens anpartsselskab for regnskabsåret 2021.

Her fordoblede hun næsten indtjeningen med 1.339.935 kr. i forhold til 774.028 kr. året før. 1.013.024 kr. gik til lønninger til virksomhedens to ansatte - eller hvad der svarer til en månedsløn på 42.209 kr. til hver.

Årets resultat landede efter skat på 250.262 kr. De røg lige lukt ned på bunden af kisten, hvor der nu ligger 272.154 kr. til dårlige tider.

Sponsoreret indhold