Kendte13. september 2022

Annemette Voss i krise: Kan ikke lide sin gravide krop

Den gravide kagekone er ikke tilfreds med sit gravide udseende
Selv om glæden er stor ved at vente en pige, er Annemette Voss ikke tilfreds med sin krops udvikling i graviditeten. nbsp;
Selv om glæden er stor ved at vente en pige, er Annemette Voss ikke tilfreds med sin krops udvikling i graviditeten.
 Foto: Jesper Sunesen

Der sker mange ting med kroppen, når den gennemgår en gravid. De fleste tager på, og væske i kroppen kan ændre ens udseende markant, mens maven vokser. Og det er ikke alle, der synes det er lige så romantisk, som det ofte bliver fremstillet i film.

Det kan tidligere “Den store bagedyst”-vinder Annemette Voss skrive under på. På en instagramstory fra i går aftes fortæller hun i hvert fald, at hun har en krise over sin gravide krop.

– Nu har jeg brugt de sidste 20 minutter på at fortælle mig selv, at jeg er pissegrim og fed og alt muligt, siger hun til sine mange følgere på det sociale medie.

Har lyst til at tude

Kagekogebogsforfatteren, der venter en pige, fortæller, at krisen er kommet da hun sammen med manden Micky skal have en romantisk kærestedag i morgen, men ingen af hendes bukser passer, og hun har ingen strømpebukser, men vil heller ikke viser bare ben, da hun har blodsprængninger og åreknuder.

Annemette Voss sammen med gemalen Micky. 
Annemette Voss sammen med gemalen Micky.
 Foto: Jesper Sunesen

Det er altså en meget nedtrykt Annemette Voss, der har, hvad hun selv kalder et “meltdown”.

– Jeg har lyst til at tude over det. Jeg er så ked af det, mest af alt fortæller hun.

Hun fortæller også følgerne, at hun aldrig har brudt sig om at være gravid, men hun ihærdigt har prøvet at holde af det denne gang, fordi det er sidste gang, hun prøver det.

– Jeg bryder mig bare slet ikke om det. Det er svært at mærke det kontroltab over min krop, og det kan gøre mig vanvittig ked af det.

Føler sig forkert

I dag har bage-baben postet et nyt opslag, hvor hun poserer i en badedragt med hævede øjne fra gårsdagens grædetur. Til SE og HØR fortæller hun, at hun har det meget bedre i dag.

-Jeg ramte vel bare lige en mur af frustrationer, da jeg opdagede, jeg ikke kunne passe mit eget tøj. En øv-følelse, fortæller hun til SE og HØR.

– Jeg ved godt sådan rationelt, at jeg er fin gravid, og at jeg slet ikke skal brokke mig, skriver hun blandt andet i opslaget.

Hun forklarer, at selv om hun godt ved, hun ser helt fin ud, ændrer det ikke på det faktum, at hun føler sig forkert i en gravid krop.

Artiklen fortsætter efter opslaget ...

Flasher heldragt

– Jeg er vant til at være sådan lidt “benet”, have høje, tydelige kindben, små, nærmest ikkeeksisterende bryster, en lille talje og lange, slanke ben. Når jeg bliver gravid, ændrer min krop sig altid til det stik modsatte.

Efter hendes nedtur på story i går, har flere af hendes følgere henvendt sig til hende i indbakken for at foreslå, hun tog noget stramt tøj på, viste den voksende mave frem og sørgede for at “owne” sin krop, hvilket hun også har gjort.

-Folk var søde og opmuntrende i indbakken. Og de fleste kan genkende sig selv i det, så det er jo rart at vide, man ikke er alene med de følelser.

I en ny story fra i dag viser hun sig nemlig frem i en meget stram heldragt, der viser alle de gravide former frem.

Sponsoreret indhold