Kendte 31. marts 2020

Annemette Voss i følelsesladet farvel

Den tidligere vinder af ”Den store bagedyst” oplever store forandringer i denne tid. Og det betyder farvel og tak til en helt særlig del af hendes liv
(Foto: Dan Mariegaard)

Bloggeren og tv-konditoren Annemette Voss har taget en stor beslutning.

Hun har nemlig valgt at stoppe samarbejdet med Blogly og Bloggers Delight, som hidtil har fungeret som agent for bagedyst-dronningen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det afslører hun i et indlæg på sin blog:

- Der sker store forandringer i mit arbejdsliv for tiden. Ikke nok med at Coronavirus har ramt Danmark – eller hele verden – og vi allesammen pludselig bevæger os på mere usikker grund end hidtil, så er der faktisk også andre beslutninger i mit liv, der får det hele til at føles en anelse mere usikkert, starter hun sit blogindlæg.

Annemette forklarer desuden, at samarbejdet med Blogly og Bloggers Delight slutter ved midnat tirsdag aften, og hun understreger samtidig, at det ikke ”er en aprilsnar”.

I stedet for at have et sikkerhedsnet i blognetværket, vil Annemette Voss skabe sit eget af slagsen. Hun har nemlig samlet et stærkt team bestående af sig selv og fire andre kvinder.

Hvem det er, og hvad det går ud på, vil Annemette dog ikke ud med på nuværende tidspunkt.

Men det grundlæggende budskab er i hvert fald klart: hun lukker og slukker og siger farvel til de trygge rammer:

- Men for nu, så bliver det et meget følelsesladet farvel til alle de dejlige mennesker, der til daglig har håndteret salgs- og projektarbejdet for mig med henblik på at drive min blog optimalt, og et farvel og tak til de trygge rammer. Men véd jo hvad man har, men man véd aldrig helt, hvad man får, når man vælger at forlade en ‘tryg havn’.

Annemette Voss driver bloggen af eget navn, hvor hun skriver om alt fra kageopskrifter og boligindretning, og så har hun desuden to Instragram-profiler. Den ene med mere privat indhold, den anden med diverse bageopskrifter.

Bloggen lukkes ikke ned med Annemettes farvel. I stedet vil der fremover ikke være bannerannoncer på bloggen, og det velkendte Bloggers Delight-design vil blive anderledes.

Sponsoreret indhold