Kendte 5. marts

Annemette Voss efter ulykke: Deler flere voldsomme billeder

Bagedronningen Annemette Voss viser blodige billeder frem, efter hun fredag kom slemt til skade i en ulykke
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var med sår, plaster og kæmpe bule i panden, at den bageglade Annemette Voss fredag kunne fortælle, at hun havde været i en ulykke, som har sikret hende nogle voldsomme skader. 

– Det går så hurtigt. Man rammer jorden, før man aner det, og BANG siger det inde i kraniet, når asfalten knalder mod ansigtet, meddelte hun sine mere end 59.000 følgere på Instagram.

Nu har den tidligere "Bagedyst"-vinder delt flere billeder fra ulykken. 

– Jeg græd bare og var lidt i chok - også fordi jeg lå alene på jorden i nogen tid, før der kom folk til undsætning, hvilket endte med at gøre mig rigtig bange, fordi jeg kunne mærke så meget blod i hovedet, munden, næsen etc. Det var ikke rart at være alene med, skriver hun i sit opslag.

Artiklen fortsætter efter billedet...

Her fortæller hun også, at en kvinde, der hed Lone (eller måske Lene) sad og holdt om hende og klemte hendes hånd, mens de ventede på, at ambulancen skulle ankomme til ulykkestedet. 

Selvom der også var en mand ved navn Jakob til stede, der sørgede for at ringe 112, så er det kvinden, som Annette Voss husker tilbage på, og som hun nu ønsker at sende en særlig tak. 

– Hun var kærlig, enormt omsorgsfuld og personlig, selvom vi slet ikke kendte hinanden, skriver hun og fortsætter:

– Så jeg står tilbage med blå mærker og en masse smerte i kroppen - og alligevel tænker jeg på Lone og bliver glad.

Artiklen fortsætter efter billedet...

 

– Jeg må hellere sende hende nogle blomster. 

Faldt med hovedet først

Fredag kunne den 38-årige Voss over for SE og HØR afsløre, hvad det var, der skete. 

– Jeg faldt ligeså lang jeg er, i går formiddag på vej mod toget, med hovedet først. Jeg fik ikke rigtig taget fra med hænderne, forklarer hun. 

I sit opslag, som hun delte fredag, meddeler hun sine følgere, at hun de næste par dage trænger til ro, så kroppen kan hele, og hun kan komme ovenpå igen. 

Sponsoreret indhold