Kendte25. august 2022

Annemette Voss beskyldes for at tigge: Nu svarer hun igen

Kagedronningen Annemette Voss er rasende efter følgere har beskyldt hende for at fiske efter sponsoraftaler
Annemette Voss
Annemette Voss er ked af beskyldningerne om, at hun går tiggergang på Instagram og giver nu sine følgere en opsang.
 Foto: Gregers Overvad

Kagedronning Annemette Voss er kommet i bad standing på det sladdervorne internetforum Reddit, efter hun lagde sin todo-liste ud på Instagram.

I morgen skal kagemagikeren holde stor fødselsdag for sin husbond Micky Fridthjof, og i ellevte time – eller i hvert fald fire dage før - sadlede parret om og besluttede at aflyse deres aftale ude i byen og rykke hele festen hjem i haven.

Det betyder samtidig, at det ægteskabelige makkerpar skal stable en hel fødselsdag på benene på sølle 96 timer. Influenceren delte, som så meget andet, forberedelserne med sine godt 68.000 følgere og spurgte dem samtidig til råds om, hvor man kunne få fat i alt, hvad der hører sig til et havegilde, til færrest muligt penge.

Det er opslaget herunder, der har fået følgerne til at fare i blækhuset:

Og dét er faldet mange for brystet, og ”Den store bagedyst”-vinderen beskyldes nu for at gå tiggergang – eller i bedste fald at fiske efter sponsoraftaler.

Men i en række stories på Instagram har Annemette Voss taget til genmæle og raser nu mod dem, som med hendes egne ord, har ondt i røven.

- Vi tager den lige, kan jeg mærke. Lad os lige tage den, inden de der tasturkrigere derude på diverse sider, hvor man kan skrive grimt om andre mennesker, stikker helt af, indleder hun sin lange dundertale.

- Jeg har sagt, jeg ikke vil have sponsorerede ting til vores fest. Det er rigtigt, at jeg snakkede med nogen om, at de måske ville komme og hjælpe med noget borddækning og sagde pænt nej tak til tilbuddet, fordi jeg ikke ville bruge så mange penge på det, fordi jeg havde tænkt mig, at jeg ville betale, slår hun fast.

For går Annemette med til at lave et sponsoreret samarbejde, betyder det, at hun ikke kan være vært og hygge sig på lige fod med alle de andre gæster, fordi hun så ville skulle arbejde under festen med at lave reklamer for virksomhederne.

Og det ønsker hun ikke.

- Jeg mente det, da jeg sagde, jeg ville holde fri i morgen og jeg ikke ville have sponsorerede ting til vores fest.

- Så nej, der kommer ikke til at være noget sponsoreret til dem, der sidder og har ondt i røven over, at jeg kunne få noget sponsoreret, hvis jeg ville, raser hun, inden hun lige tager luft ind og beroliger sig selv og fortsætter.

For selv om hun har takket nej til at lave betalte samarbejder i forbindelse med fejringen af sheiken, så kommer der nok alligevel til at dukke reklametags op fra Annemette i morgen - men kun hvis hun føler for det.

Det er nemlig hendes gode venner, som leverer henholdsvis blomster og balloner til festen, og derfor skal der altså markeres med reklame, fordi de har virksomheder.

- Jeg bliver faktisk ægte ked af det her og jeg ved godt, at jeg skal holde mig selv helt rolig ikke skal give det her opmærksomhed. Vi knokler så hårdt herhjemme for at tjene vores penge og vender seriøst hver en femogtyveøre, siger hun tydeligt berørt og må lige tage et øjeblik til at tørre øjnene og finde fatningen.

Hun slutter af med en opfordring til sine følgere:

Du gør mig IKKE en tjeneste ved at sende screendumps af, hvad der står om mig på et eller andet latterligt site, hvor det eneste folk ønsker er at svine andre ting.

Jeg læser til gengæld i min indbakke på IG. Så derfor; hvis du gerne vil sikre dig, at jeg får en rigtig dårlig dag, så bare send mig en sviner i indbakken. Eller et screendump, slutter hun af.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Annemette, men hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold