Kendte19. februar 2023

Anne Sofie Espersen afslører sexet nytårsforsæt

Hjemme hos skuespiller Anne Sofie Espersen og sanger Mark Linn arbejder de på at score hinanden hver dag
Anne Sofie Espersen
Anne Sofie Espersen kommer med et godt råd til alle par, der er blevet lidt ramt af hverdagen.
 Foto: TV3

Det kan være sin sag at holde liv i parforholdsgnisten, når man har løbet side om side i hamsterhjulet de sidste 15 år.

Det er det også for skuespiller Anne Sofie Espersen, som har dannet par med sangeren Mark Linn det seneste halvandet årti.

I et interview med Berlingske giver hun dog sit bud på, hvordan man holder ild i passionen. For hende handler det slet og ret om ikke at sige nej, når hendes kæresten inviterer en tur i høet.

Hun er med på, at det kan lyde kontroversielt ikke at sige nej til sex, når man ikke har lyst, men det gælder naturligvis kun i de forhold, hvor der er en gensidig tiltrækning, understreger hun.

- Når hverdagen rammer, og man er træt og stresset, er det ofte passionen og lidenskaben, man nedprioriterer, men min erfaring er, at hvis jeg alligevel overgiver mig, har jeg aldrig fortrudt det, lyder rådet fra skuespilleren.

Anne Sofie Espersen danner par med sanger Mark Linn.
Anne Sofie Espersen danner par med sanger Mark Linn.
 Foto: Dan Mariegaard

Da kalenderbladet gik fra 2022 til 2023 lavede parret et frækt nytårsforsæt, som skal sikre lidenskaben.

I 2023 skal de således gøre sig mere attråværdige over for hinanden – hver dag forsøge at score den anden så at sige.

- På den måde handler det pludselig mindre om at bede om noget, man gerne vil have, og i stedet om at tiltrække den anden. Det har været og er en virkelig fed øvelse. At vise at man er åben og inviterende over for den anden. Mere imødekommende, mere interesseret, mere smilende. Som hvis man var i byen for at score, røber hun over for avisen.

Anne Sofie Espersen har tidligere været gift med skuespiller Søren Byder, som hun har børnene Sulajma og Sylvester sammen med. 
Anne Sofie Espersen har tidligere været gift med skuespiller Søren Byder, som hun har børnene Sulajma og Sylvester sammen med.
 Foto: Martin Høien

Det nye tiltag har her knap to måneder inde i det nye år allerede vist sig at være en succes.

- Det har betydet, at vi får tændt for nogle gamle tentakler, som måske ikke er så aktive, når man som os har været sammen i 15 år. Der sker en hel masse spændende inden i én, når man tuner ind på den kanal, og man kan ligefrem blive nyforelsket i hinanden, siger hun.

- Man behøver ikke at rejse til Rom for at opnå det, det kan praktiseres i den kedelige, grå hverdag, tilføjer hun.

Sponsoreret indhold