Kendte10. juli 2024

Anne Louise Hassing deler intime detaljer: Har megadejlig sex

Skuespilleren Anne Louise Hassing har ikke nogen fast partner, men det betyder ikke, at der er mindre aktivitet i soveværelset
Anne Louise Hassing sørger for at holde gnisten i gang i soveværelset.
Anne Louise Hassing sørger for at holde gnisten i gang i soveværelset.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Anne Louise Hassing er ledig på datingmarkedet, og sommervarmen har gjort hende lummer i mere end én forstand.

Den 56-årig skuespiller fortæller i Podimo podcasten "Saftig", at kommunikation er vejen frem til god sex, men selvom kommunikationen kan være nok så god, så erkender hun også, at unge nok "knalder mere derudad".

- Men når det så er sagt, så synes jeg faktisk, at her inden for det sidste halve års tid, der har jeg sgu haft noget megadejlig sex, hvor jeg egentlig tænker bedre end nogensinde, fordi jeg ligesom ved, hvad jeg vil have.

Holder sig selv juicy

Selvom Anne Louise Hassing er single betyder det ikke, at hun får mindre sex, og det er også kun to uger siden, at skuespilleren sidst havde sex.

- Jeg synes det går rigtig godt, jeg kan godt mærke, at det svinger - hvis jeg er meget stresset eller har meget at tænke på, så ryger lysten også, siger Anne Louise Hassing, der sørger for at holde sig selv juicy og attraktiv.

I podcasten fortæller skuespilleren, at hun altid har haft god tilgang til sex, men for et par år tilbage, tog hun en selvvalgt periode, da hun var single i halvandet år hvor hun havde mindre sex.

- Det er noget med, hvad man udstråler, hvis man ikke har sex i lang tid. Der tænkte jeg: gad vide om jeg overhovedet kan længere, siger Anne Louise Hassing.

Sponsoreret indhold