Kendte14. september 2022

Anne Lille lever af TikTok: Sådan skete det

Anne Lille drømte egentlig om at leve af musikken, men så stak hendes TikTok-profil pludselig helt af
Anne Lille til Stjerneboksning 2022, hvor hun støttede svogeren Daniel "Lone Wolf" Rosendal.
Anne Lille til Stjerneboksning 2022, hvor hun støttede svogeren Daniel "Lone Wolf" Rosendal.
 Foto: Mikael Rieck

Anne Lille er kærester med Rasmus fra “Love Island” og dermed svigerinde til Daniel “Lone Wolf” Rosendal. Men hun er naturligvis meget mere og andet end det.

Anne Lilles popularitet er nemlig eksploderet på TikTok, hvor hun har stor succes med at dele sjove videoer og sketches med sig selv i hovedrollen. Det har betydet, at hun er blevet en vaskeægte TikTok-stjerne, der i skrivende stund har godt 64.000 følgere og over 200.000 visninger på flere af sine videoer.

– Ja, det er jeg blevet. Lige pludselig, griner Anne Lille, da SE og HØR møder hende på rød løber.

Ifølge hende er det rent tilfældigt, at hun i dag kan leve af sit arbejde med at lave videoer på TikTok.

Artiklen fortsætter under videoen …

– Jeg hentede TikTok, da alle andre gjorde, dengang corona kom på programmet. Og så lavede jeg bare alt muligt tilfældigt. Så begyndte jeg for tre måneder siden at lave de her point of view-videoer, hvor jeg laver parodier på forskellige typer. Og så stak det bare af, forklarer Anne Lille.

– Og nu har jeg bare reddet på bølgen. Det er sjovt.

For få uger siden oprettede Anne Lille virksomhed og lever nu fuldt ud af den indtjening, hun får ved at lave videoer på TikTok.

– Jeg har været heldig med, at der er mange, der gerne vil have, at jeg laver videoer til deres profiler, så min egen profil ikke kommer til at svømme i reklamer. For det er der ikke nogen, der gider se hele tiden. Selvfølgelig kommer der nogen en gang i mellem, men det er meget sjovt at kunne lave content til andre, fortæller Anne Lille.

Artiklen fortsætter under videoen …

Og på hjemmefronten er der stor opbakning til TikTok-stjernens voksende karriere.

– Rasmus synes, det er dejligt, at han kan komme lidt i baggrunden. Det nyder han, og han supporter helt vildt og er også med til at filme nogle gange.

Egentlig har Anne Lilles drøm altid været at lave musik, men nu åbner TikTok en masse døre og har også plantet idéen om, at hun måske skal forfølge en karriere som skuespiller.

– Musik har altid været det, jeg gerne ville, og det er det også stadig. Men jeg tror bare, jeg ser, hvor tingene fører mig hen lige nu.

Sponsoreret indhold