Kendte3. oktober 2023

Anne Laxholm afslører: Derfor fik hun kun ét barn

"Vild med dans"-dommeren fortæller ærligt, hvorfor hun og gemalen Hans-Henrik kun fik datteren Lisamaria
Anne Laxholm, 71, har siddet bag dommerbordet i "Vild med dans" fra dag et og kan altså sammen med programmet fejre sin 20. sæson i år.
Anne Laxholm, 71, har siddet bag dommerbordet i "Vild med dans" fra dag et og kan altså sammen med programmet fejre sin 20. sæson i år.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Vilde forvandlinger: Sådan så ”Vild med dans”-dommerne ud engang

Anne Laxholm har centreret sit liv omkring dansen, og det får danskerne glæde af, når hun hvert efterår fredag efter fredag deler point ud til kendisdansere i "Vild med dans".

Faktisk fylder dans så meget i hende og ægtemanden Hans-Henriks liv, at der måtte træffes nogle afgørende beslutninger i familielivet. Det fortæller Laxholm i et åbenhjertigt interview med Hendes Verden.

Til ugebladet fortæller den tidligere professionelle danser, hvordan hun og ægtemanden, som hun i år kan fejre guldbryllup med, har rejst verden rundt for at danse turneringer, ligesom de også har boet i udlandet i 28 år. Det var derfor med hendes egne ord en "stor omvæltning" for hende, da hun blev mor for første gang som 38-årig.

– Hans-Henrik fortsatte med at rejse meget, så jeg tænker tilbage på graviditeten som nogle ensommer måneder, og samtidig var det nok mit livs højdepunkt at blive mor. På det tidspunkt var vores firma ikke stort, så jeg måtte tage på arbejde nogle timer hver dag for at hjælpe til, da Lisamaria var kun seks uger ganmel, fortæller hun om dengang, hun blev mor.

Her ses Anne Laxholm med datteren Lisamaria tilbage i 2016.
Her ses Anne Laxholm med datteren Lisamaria tilbage i 2016.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Anne Laxholm fortæller, at hun naivt troede, at hun både kunne passe baby og job, men det nybagte forældrepar måtte få en pige til at komme og passe datteren, så Anne Laxholm kunne arbejde.

– Det var også grunden til, at vi ikke fik flere børn. Jeg ville ikke gennem det en gang til, understreger hun.

Sponsoreret indhold