Kendte14. juli 2022

Anne Glad med hjerteskærende afsløring: Aborterede midt i live-tv-quiz

Den populære "Kender du typen? "-ekspert afslører, at hendes første graviditet med gemalen Kim gik til
Anne Glad
Parret mødte hinanden i 2014, og de blev gift i 2018.
 Foto: Kaspar Wenstrup

Anne Glad, 50, og ægtemanden Kim, 37, har sammen sønnen Kaj på fire, men vejen til at få ønskebarnet har bestemt ikke været nem.

Det afslører parret i et stort interview med Femina, der udkommer i dag.

Her fortæller Anne Glad, at hun på det tidspunkt, da hun og Kim besluttede sig for at få et barn, pendlede til Aarhus, og det var derfor ikke nemt at ramme ægløsningstidspunktet.

Derfor besluttede hun sig for at blive selvstændig, og bare to måneder senere stod hun med en positiv graviditetstest.

– Men da jeg var to måneder henne og sad inde i en live-tv-quiz, aborterede jeg – lige dér. Med Bubber på den ene side og Mads Steffensen på den anden. I dag havde jeg sagt: "Ved I hvad, jeg smutter lige". Men jeg blev – selv om jeg godt kunne mærke, at der var noget galt. Nogle gange kan man godt være for pligtopfyldende, genkalder Glad over for Femina.

Parret afslører over for damebladet, at den spontane abort sendte parret ud i en mindre krise, som de måtte gå i terapi sammen for at komme videre.

Terapien fik parret til at indse, at de brændende ønskede sig et barn, og kort efter blev Anne Glad gravid med Kaj, som i dag er fire år.

– Det landede på et sundere sted rent mentalt og var meget mere afslappet end første gang, fortæller livsstilseksperten om graviditeten.

Sponsoreret indhold