Kendte26. april 2022

Anna Thygesen taler ud om uvenskab: Jeg føler mig udenfor

Den rapkæftede kommunikationsdame Anna Thygesen fortæller, at hun føler sig ekstremt ensom efter hun mistede en håndfuld venner i årets løb
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ugens gæst i ”Hemmeligheder” på P1 er Anna Thygesen. Og selv om Anna Thygensens hemmelighed ligger i top tre over typen af hemmeligheder, programmets vært Sanne Cigale modtager fra lytterne - og at man ydermere ikke forbinder den nok så ekstroverte og sprudlende Anna Thygesen med ensomhed, så er der noget dybereliggende interessant i det, hun fortæller.

- Jeg føler mig ofte ekstremt ensom. Min ensomhed er ikke nødvendigvis, når jeg er alene. Det er også, når jeg er sammen med andre. Og det grænser jo til, hvis jeg skal analysere på mig selv, at føle sig udenfor. Det er der, det negative kommer for mig, indleder Anna Thygesen sin hemmelighed i P1-programmet.

For nok røber Anna Thygesen, at hun er ensom og føler sig udenfor. Men hun fortæller samtidig, at den følelse er blevet trigget af en hændelse, der har fundet sted inden for det seneste år.

- Det sidste års tid har jeg mistet nogle venner. Både privat men også offentlige venner. Det trigger den her ensomhed. Det er jeg blevet ekstremt, ekstremt, ekstremt ked af. Altså virkelig ked af. Men i min verden er der ikke noget problem ved at være ked af det, for der er jo en årsag. Og det er jo en del af livet. Hvis du skal mærke livet, så er det på godt og ondt, siger Thygesen.

Hun sætter ikke på noget tidspunkt navn på, hvem der er tale om. Men hun lægger ikke skjul på, hvor hårdt det har taget på hende, at hun ikke længere er en del af venneflokken.

- Jeg var lige ved at sige, at jeg har masser af venner, men det har jeg faktisk ikke. Jeg har ikke behov for at have 20 tætte venner. Men den her ensomhed er bare blevet trigget af de her venskaber, der er skredet i svinget, hvor det er kommet bagpå mig. Og det er jeg jo ked af.

Og selv om Thygesen ikke nævner nogen navne, så ledes tankerne automatisk hen på hendes tidligere radioveninde Ditte Okman.

De to hang sammen som ærtehalm, da Anna var en fast del af det ugentlige panel i den populære BT-podcast ”Det vi taler om”. Dengang kunne man følge med i deres fælles udskejelser på sociale medier. Ikke sjældent befandt de sig i selskab med hinanden udstyret med et glas vin og en bid mad.

Men da en anden fast del af det sladderstærke program Henrik Qvortrup rykkede over til konkurrenten på Ekstra Bladet, rykkede Anna Thygesen med for at blive vært på sin egen podcast – og siden har man ikke set dem i selskab med hinanden.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/annat55_0001.jpg
 Foto: Marie Hald

Anna Thygesen har ikke været med i "Det, vi taler om", siden hun rykkede over på Ekstra Bladet og blev vært på sin egen podcast (Foto: Marie Hald).

Dengang var der snak om, at Anna skulle være vært på en Ekstra Bladet-udgave af ”Det vi taler om”, men da SE og HØR mødte Anna Thygesen til Elisa Lykkes bogreception i november, afviste hun, at det på noget tidspunkt havde været meningen.

- Det var der mange, der troede, og det blev jeg faktisk lidt ked af. Også fordi min ellers gode veninde, Ditte Okman, sagde det. Og det blev jeg rigtig ked af, for det skulle jeg jo ikke. Det kan man jo ikke. Men det kom i hvert fald ikke fra mig, lød det i efteråret.

Dengang var Anna mere optimistisk i forhold til at klinke skårene.

- Lad os nu se, om vi ikke tager et glas vin på et tidspunkt. Det håber jeg da.

Anna Thygensen hverken be- eller afkræfter over for SE og HØR.

- Det har jeg egentlig ikke lyst til at gå dybere ind i, men tak fordi du spurgte, lyder det.

Sponsoreret indhold