Kendte30. august 2023

Anna Stokholms glødende interesse: Bidt af biler

Skuespilleren blev vild med veteranbiler, da hun mødte sin mand, Simon Stenspil
Anna Stokholm og Simon Stenspil
35-årige Anna Stokholm er vild med biler, og gemalen Simon Stenspil har fået hende til at interessere sig for veteranbiler også.
 Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Skuespiller Anna Stokholm overrasker: Skal være vært på TV 2-show

Vi kender hende som sygeplejersken Lis Sommer i TV 2-serien ”Sygeplejeskolen”, men når Anna Stokholm har fri, så er det gamle biler, der tiltrækker hende.

Sammen med gemalen og kollegaen, Simon Stenspil, er hun nemlig blevet bidt af veteranbiler.

Anna Stokholm og Simon Stenspil
Sammen med Simon Stenspil, 40, og sønnen Ziggy på halvandet, elsker Anna at køre ud i det blå.
 Foto: Privat

– Jeg har fået interessen via Simon. Jeg blev meget hurtigt forelsket i ham, og jeg tror, vi kun havde kendt hinanden i to uger, før han lokkede mig til at købe den første bil, som er den turkise mini. Så forelsket var jeg, at jeg måtte købe en veteranbil. Og det var MIG, der købte den, for jeg havde brug for en bil og så ville han gerne hjælpe mig. Og så endte vi der, fortæller Anna Stokholm til SE og HØR.

Hun skulle så lige lære at køre den gamle bil.

– For det er noget af et monstrum. Men siden da er det bare vokset, supplerer hun.

Anna Stokholm
Skuespilleren med en af de mange veteranbiler, hun har ejet.
 Foto: Privat

Fin arbejdsfordeling

Hun overlader reparationerne til gemalen, og tager sig selv af det inden i.

– Simons største interesse ligger i at skrue på bilerne, hvor min ligger mere i at istandsætte det indvendige, når det kommer til folkevognsrugbrød. Det med at renovere indvendigt, synes jeg er fantastisk, siger Stokholm, der ikke altid kører rundt i de gamle biler.

Anna Stokholm
Anna har ejet flere gamle biler, efter hun mødte sin mand.
 Foto: Privat

– Vi har også en elbil, der bare kører, og det kan du ikke regne med med de klenodier. Men det er nostalgien. Der opstår så mange eventyr ved at køre i de her gamle sager. Og så er det en vild måde at møde mennesker på. For alle kommer hen og taler med os, tilføjer Anna, der har fået interessen for biler ind fra barnsben.

– Vi er alle bilfanatikere i min familie. Min far og bror er også fuldstændig tossede med biler, og min onkel ejer Stokholm Transport, så det er en fælles interesse. Og jeg tror, vores søn på halvandet kommer til at bo sammen med Simon nede på værkstedet, for interessen er der allerede.

Sponsoreret indhold