Kendte22. juni 2015

- Anna fra klassen siger, at de boller i ”Paradise Hotel”

Hvem skal vinde bogen ”Sådan får man et barn”?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bollebog1.jpg

Nu kan du være med til at bestemme, hvem der skal vinde børnebogen ”Sådan får man et barn” fra 1971. I fredags bad vi vores Facebook-fans om at fortælle, hvordan de havde forklaret deres børn eller søskende, hvordan børn kommer til verden.

Det er væltet ind med kommentarer. Over 1.000 har delt deres historie. Vi har nu udvalgt syv historier. Stem på den bedste nedenfor. Så sender vi bogen til dem, der får har fået flest stemmer tirsdag den 23. juni klokken 12.

Stem i bunden af artiklen.

Heidi Aggerholm
Da min den ældste - som er 24 år gik i børnehave, havde de også om dette emne. Han ville gerne vide mere, og super mor her, lånte bøger på biblioteket. Så læste vi sagerne igennem. Nu er jeg en utrolig visuel person, så jeg har billedligt fortalt så meget om de hersens sædsæller, som ligner haletudser.Da vi var på vej en dag i bilen, med hans oldemor ved siden af ham, råber han med stor begejstring: "mor - mor, du skal passe på, de der frække fyrer som kan gøre din mave stor, er på alle vinduerne.” En oldemor og en far så sjove og forundrende ud i deres ansigter. Det var et voldsomt regnvejr, og det piskede ned langs bilens ruder..... og ganske rigtigt, så lignede det en invitation af sædsæller på bilens bagruder.”

Nanna E Andersen
Vi har en flok på seks skønne børn og en dag spurgte vores dengang 5 årig om hvordan man fik børn. Ja, så måtte vi jo af bedste evne forklare mens vi sad om aftensmaden. Jeg starter med at fortælle om blomsterne og bien og går meget pædagogisk til værks.Vores 8 årige spørger er så om det ikke er ligesom når bien sætter sig på blomsten, tak for hjælpen min skat. jo, det er det. Her bryder vores 10 årige ind og siger:

- Nej, hør nu her hvorfor siger I ikke bare i boller og fars tissemand er i mors tissekone og så hopper de på hinanden?

Mor fik røde ører, men der blev lige løsnet op for den lumre snak.

Sådan en bog vil gøre underværker fremover når de næste i rækken skal have forklaringen på hvordan man laver babyer.

Bente Hammerum Johansen
Det er faktisk en god bog. Min datter på 35 havde den eller en lignende med hjem da hun var ca.8 år, så var man jo i gang for den skulle jo læses for hende. Jeg tænker, at den ville være god for mine børnebørn

Mille Kara Ljungberg
Jeg har sagt til min søster på 8 at det er doktoren som giver en pille, og hvis den er blå er det en dreng, og lyserød hvis en pige. Please lad mig vinde bogen så hun selv kan kigge lidt i den

Marie Staack Ellebye
Min lillebror sagde i en alder af 7 år, ved middagsbordet: "Anna fra min klasse siger at de boller i Paradise Hotel... Så nu leger vi alle sammen Paradise Hotel i frikvarterene..." Derefter nævne han en lang række af drenge og få piger der var med til den leg... Han uddybede dog ikke hvordan legen forholdte sig, men det lød som ingen af dem anede hvad det handlede om, det der "bolleri."

Såååå ja reality-TV er blevet den nye seksualundervisning. Meeen som storesøster (12 år ældre end ham) er det nærmest min pligt, så jeg vil gerne påtage mig opgaven og fortælle om 70'ernes bier og blomster ved hjælp af denne bog

Michelle Eltved
Min datter hører meget i skolen, da hun var 6 eller 7 år, kom hun hjem og spurgte til oral sex. Det synes jeg godt nok var tidligt. Forklarede hende at det findes, men man selv bestemmer om det er noget man vil, og kun skal foregå imellem voksne, der begge kan lide det. Hun begyndte at græde, da hun slet ikke var klar til at det. Hun synes det var meget ulækkert. Jeg har talt almindelig sex med hende, men hun har ikke interesse for tiden, skønt jeg er gravid. Hun er 9 år og ved godt hvordan det foregår, men denne bog ville måske kunne hjælpe hende op en ordentlig måde, så hun ikke "frygter" det.

Jeanette Ganderup Møller
Min store dreng lånte bogen på skolebiblioteket, da han lige havde knækket læse koden. Han troede han kunne gøre mor flov, men vi satte os i sofaen og så fik lille hr jeg kan selv læse, lov at læse højt. Da bogen var læst spurgte jeg om han havde spørgsmål til lillesøster i maven, han kiggede på mig med røde kinder og svarede kort nej nej.

Sponsoreret indhold