Anna David efter kejsersnit: Det gjorde ondt at synge

34-årige Anna David er aktuel i Kanal 5-programmet \

34-årige Anna David er aktuel i Kanal 5-programmet "All together now", hvor hun sammen med en række andre danskere – kendte som ukendte – synger fællessang.

(Foto: Peter Grosen)

Tidligere på året fødte 34-årige Anna David sin søn.

Moderkagen lå foran, så hun var klar over, at en naturlig fødsel var udelukket.

Hun fik derfor foretaget et kejsersnit, hvor hendes mavemuskler, som støtter hende, når hun synger, blev skåret op.

– Det er noget andet, når man er blevet skåret op i forhold til, når man bruger sin stemme.

– Du bruger både mave- og rygmusklerne, når du synger, så når du er blevet skåret op i mavemusklerne, kræver det mere at kunne synge, fortæller hun.

Derfor krævede det lidt af en kraftpræstation at synge igennem.

– Det var pissehårdt, og jeg var rigtig øm bagefter. Og så det der med tilfredsstillelsen, når man synes, man har givet den ALT, hvad man kunne ... Det kan man godt føle, man ikke kan lige i starten.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Anna har sammen med gemalen Christian datteren Alba, otte, og en endnu unavngiven søn på små syv måneder. (Foto: Claus Poulsen)

Pumper mælk ud

Da Anna David i sommeren 2011 blev mor til datteren Alba, kom hun med på turné rundt i hele landet, men ligesom graviditeten og fødslen er lillebror bare et helt andet barn.

– Han bliver hurtigt overstimuleret, og efter sådan en dag ville han bare blive ked af det om aftenen, og det vil jeg ikke byde ham.

– Så jeg pumper modermælk ud til ham, og så passer min mor ham, mens jeg er væk, lyder det fra Anna David, som heller ikke har taget barsel denne gang.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Når hun ikke spiller koncert eller står i studiet, bruger sangerinden masser af tid i haven.  – Jeg bor på landet og har en stor have og kører også havetraktor og hygger mig med det. Jeg kan godt lide at være ude i naturen. (Foto: Peter Grosen)

– I denne branche er det bare med at gå med tingene, når de er der. Så er der perioder, hvor der ikke er så meget at lave, men jeg har ikke revet et år ud af kalenderen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close