Kendte29. januar 2021

Anklage mod nygifte Pamela Anderson: Du stjal min mand!

Juleaftensdag blev Pamela Anderson gift med bodyguarden Dan Hayhurst, men romancen er langt fra så eventyrlig, som hun fremstiller den
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-01-28_kl._09.25.26.png
 Foto: Instagram / naturaleclectic / Heather Ross

I går overraskede 53-årige Pamela Anderson ved at fortælle, at hun i al hemmelighed var blevet gift.

Brystbomben fortalte om sin store dag til Daily Mail, og det fremgik, at parret mødtes inden lockdown og siden havde været sammen 24/7.

Nu står Dan Hayhursts eks dog frem og fortæller en lidt anden side af historien. Til den britiske tabloidavis The Sun fortæller Hayhursts ekskæreste Carey, at hun dannede par med Dan Hayhurst, men Pamela Anderson stjal ham.

- Jeg har besluttet mig for at tale ud, fordi jeg vil have, at folk skal vide, at mit næsten fem år lange parforhold, med tre børn involveret, sluttede, fordi Pam og Dan havde en affære, mens han stadig var sammen med mig, fortæller Carey til The Sun.

Ekskæresten fortæller, at hun selv har et barn, mens Dan Hayhurst har to børn, som hun også tog sig af i løbet af deres fem år lange parforhold.

Carey fortæller også, at Dan slet ikke var Pamela Andersons bodyguard, som det ellers er blevet fortalt i medierne:

- Det var ikke en romance, som overstod fra den ene dag til den anden. Han arbejdede for hende i over seks måneder, før noget af dette skete, fortæller hun og tilføjer:

- Han var ikke hendes bodyguard dengang, han var hendes håndværker. Hun ansatte ham til at ordne hendes hus.

Til The Sun viser Carey sms-korrespondancer, hvor Dan blandt andet kalder Pamela Anderson for en "drage", og hvor han gør grin med hendes ægteskab til den 22 år ældre Jon Peters - et ægteskab, der varede 12 dage.

Sponsoreret indhold