Kendte8. juli 2021

Angrebet med laser: Nu taler Kasper Schmeichel om episoden

Den grønne laser var klart rettet mod målmandens øjne. På et pressemøde torsdag fortæller han selv om, hvad han oplevede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En laserpen rettet mod Kasper Schmeichel lige inden det afgørende straffespark har skabt en del røre dagen derpå. Og nu kommenterer episodens hovedperson sig for første gang.

Bølgerne er gået højt, og UEFA åbner endda en sag, hvor blandt andet den grønne laser skal under lup.

Den danske mur af en målmand kan på et pressemøde torsdag, efter landsholdet atter er på dansk jord efter nederlaget på Wembley, løfte sløret for, hvad han selv oplevede.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-07-08_kl._07.25.40.png
 Foto: ITV Sport

(Foto: ITV Sport)

- Jeg oplevede det ikke ved straffesparket, fordi den var bag mig på min højre side, starter han med at fortælle.

- Men jeg oplevede den i anden halvleg, og jeg sagde det godt til dommeren. Jeg tror, han var ude og sige det til en af de andre linjedommere, fortsætter den 34-årige målmand.

Muligvis har den grønne plet dansende hen over hans ansigt altså ikke haft en afgørende betydning for hans præstation under straffesparket. Han bemærkede det i hvert fald ikke selv.

Dyb koncentration

Uanset hvad, er det tydeligt på tv-optagelser fra hændelsen, at Schmeichels dybt koncentrerede ansigt ikke rokker sig en tomme på grund af laserlyset.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Det lykkedes da også i første omgang Kasper Schmeichel at redde bolden, men den engelske anfører formåede at banke returbolden ind i kassen øjeblikket efter og score sig til en sejr på 2-1.

Det feje trick har ført til, at de engelske fans beskyldes for at have opført sig meget usportsligt.

Det var heller ikke kun den grønklædte målmand, der påpegede laserlyset for dommerne. Ifølge Tipsbladet var Jannik Vestergaard allerede henne i første halvleg og gøre dommeren opmærksom på det forstyrrende lys rettet mod de danske spillere.

Udover episoden med laserpennen vil UEFA også undersøge den episode, hvor engelske fans buhede højt, da det blev Danmarks tur til at synge nationalsangen, og brugen af fyrværkeri på lægterne.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/image-1_1_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Der blev holdt pressemøde, da landsholdet lanede i København efter semifinalen mod England. (Foto: Mikael Rieck)

Sponsoreret indhold