Kendte20. juni 2020

Angelina Jolie indrømmer: Derfor blev jeg skilt fra Brad Pitt

Angelina Jolie åbner op om årtiers skilsmisse i et stort interview med Vogue
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom som et chok for Hollywood – og ikke mindst resten af verden – da det i september 2016 kom frem, at Angelina Jolie ville skilles fra Brad Pitt.

Siden har den 45-årige skuespillerinde ikke udtalt sig mange gange om bruddet fra verdensstjernen. Men nu åbner hun op i et større interview med det britiske Vogue, hvor hun forklarer, hvorfor hun dengang lod sig skille fra Brad Pitt.

- Jeg blev separeret for min families velbefindende. Jeg vil fortsætte med at fokusere på deres helingsproces, fortæller skuespilleren til mediet og hentyder altså til parrets i alt seks børn.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/angelina_jolie_og_brad_pitt.jpg
 (Foto: MEGA)

(Foto: MEGA)

- Nogle har udnyttet min stilhed, og børnene har set løgne om dem selv i medierne, men jeg minder dem om, at de kender sandheden og har deres egne meninger, tilføjer Angelina Jolie.

- Faktisk er de seks meget modige, meget stærke unge mennesker, fortæller Angelina Jolie.

Voldelig Brad Pitt

Angelina Jolie begærede den opsigtsvækkende skilsmisse den 15. september 2016.

Dengang udtalte hun via sin advokat, at skilsmissen skete på grund af "uforenelige forskelligheder", og hun tilføjede ifølge advokaten, at den skulle gennemføres "af hensyn til familien".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/boernene.jpg

Parrets børn i 2007. (Foto: MEGA)

Siden fulgte flere historier i medierne om, hvad der reelt lå til grund for skilsmissen. Flere medier mente at vide, at Brad Pitt havde været sin kone utro, mens andre medier mente at vide, at årsagen i stedet var en voldelig opførsel fra Brad Pitts side.

Først flere måneder efter skilsmissen – i februar 2017 – udtalte Angelina Jolie sig for første gang. Det skete i et interview med BBC, hvor hun kaldte tiden ”meget svær”:

FAKTA OM ANGELINA JOLIE OG BRAD PITTS BØRN

- Maddox Chivan, født 5. august 2001 i Cambodja. Adopteret 10. marts 2002 af Angelina Jolie

- Pax Thien, født 29. november 2003 i Vietnam. Adopteret 15. marts 2007 af Angelina Jolie

- Zahara Marley, født 8. januar 2005 i Etiopien. Adopteret 6. juli 2005 af Angelina Jolie

- Shiloh Nouvel, født 27. maj 2006 i Namibia. Biologisk barn af Angelina Jolie og Brad Pitt

- Knox Leon og Vivienne Marcheline, født 12. juli 2008. Biologiske børn af Angelina Jolie og Brad Pitt

- Det har været meget svært. Mange mennesker ender i sådan en situation. Hele min familie har været igennem en svær tid. Mit fokus er på mine børn, vores børn, sagde hun og hentydede altså til parrets seks børn, der tæller de adopterede børn Maddox, Zahara, Pax Thien Jolie-Pitt, datteren Shiloh Nouvel Jolie-Pitt og tvillingerne Knox Leon og Vivienne Marcheline, der blev født i Frankrig.

I interviewet med BBC tilføjede Angelina Jolie:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/brad_pitt_og_angelina_jolie.jpg
 (Foto: MEGA)

(Foto: MEGA)

- Vi er og vil for altid være en familie, og det er dét, der hjælper mig. Det hjælper mig også, at jeg forsøger at finde en vej gennem dette, der på en eller anden måde gør og stærkere og tættere.

Par i krise

Angelina Jolie og Brad Pitt begyndte at date i 2005, da de mødte hinanden under indspilningerne til "Mr. and Mrs. Smith". De blev gift i 2014 i romantiske omgivelser i Chateau Miraval i Frankrig.

Begge skuespillere har spillet med i flere store Hollywood-film, og det var altså også under optagelserne til en film, ”Mr. & Mrs. Smith”, at parret mødte hinanden. Brad Pitt og Angelina Jolie har senest spillet overfor hinanden i filmen ”By the Sea” fra 2015. Den handler om et par i krise, der forsøger at genfinde hinanden på et hotel i Frankrig.

Angelina Jolie er foruden sin skuespilkarriere også kendt for sit humanitære arbejde. Hun er blandt andet ambassadør for FN's Flygtningehøjkommissariat.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/brad_og_angelina.jpg
 (Foto: MEGA)

(Foto: MEGA)

Den 45-årige skuespiller er også aktiv i kampen mod kræft - blandt andet på grund af sin egen historie.

For flere år siden fik Angelina Jolie fjernet begge bryster, æggestokkene og æggelederen, fordi hun havde en forhøjet risiko for at udvikle kræft. Både hendes mor og bedstemor er død af en meget aggressiv kræfttype.

Skilsmissen fra Brad Pitt var den tredje for Angelina Jolie, som tidligere har været gift med skuespiller Johnny Lee Miller og Billy Bob Thornton.

Det er Brad Pitts anden skilsmisse. "Fight Club"-skuespilleren var gift med "Venner"-skuespilleren Jennifer Aniston, da han mødte Angelina Jolie under indspilningerne til "Mr. and Mrs. Smith".

Sponsoreret indhold