Kendte16. august 2023

Angelina Jolie ansætter sin 15-årige datter: Vivienne skal være mors assistent

Skuespillerindens yngste datter er blevet hyret som assistent på Jolies kommende Broadway-produktion
FILE PHOTO: Actor Angelina Jolie poses as she attends the UK premiere of "Maleficent: Mistress of Evil" in London, Britain October 9, 2019. REUTERS/Peter Nicholls/File Photo
Angelina Jolie har genfundet sin kærlighed til teaterscenen - delvis gennem datterens begejstring
 Foto: Ritzau Scanpix

Fremover kommer 15-årige Vivienne Jolie-Pitt med sin mor på arbejde til hverdag.

Teenageren – hvis forældre Angelina Jolie og Brad Pitt var et af verdens hotteste stjernepar gennem flere år – er nemlig angiveligt blevet ansat som sin mors assistent, når arbejdet på teaterproduktionen ”The Outsiders” på Broadway går i gang.

Det skriver mediet Page Six.

For omkring en uge siden kom det frem, at Angelina Jolie skulle stå for producertjansen på opsætningen af musicalen, som baserer sig på Francis Coppolas filmadaption af romanen fra 1967.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-16/mega800018_001.jpg
Fremover kommer 15-årige Vivienne Jolie-Pitt med sin mor på arbejde til hverdag. Her er de sammen til filmpremiere i 2021.
 Foto: MEGA

Betænksom og seriøs

– Viv minder mig om min mor, fordi hun ikke er fokuseret på at være centrum for opmærksomheden, men i stedet fokuserer på at være en støtte for andre, der udfolder sig kreativt, lyder det ifølge mediet fra Angelina Jolie i en udtalelse.

Jolie refererer til sin mor, Marcheline Bertrand, der var både skuespillerinde og producer frem til sin død i 2007.

– Hun er meget betænksom og seriøs omkring teater og arbejder hårdt for bedst at forstå, hvordan man bidrager til at tingene hænger sammen.

Shiloh Jolie-Pitt, from left, Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Vivienne Jolie-Pitt, Maddox Jolie-Pitt and Knox Jolie-Pitt pose for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Eternals' on Wednesday, Oct. 27, 2021 in London. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)
15-årige Vivienne Jolie-Pitt sammen med sin mor og søskende. Jolie og Brad Pitt har sammen seks børn, hvoraf Vivienne er den yngste datter.
 Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Ifølge insiderkilden, der fortæller til Page Six, så har Vivienne været optaget af scenekunst, siden hun var helt lille, og hendes mor tog hende med i teateret.

En anden kilde tæt på 48-årige Angelina Jolie fortæller, at ”Maleficent”-stjernen har et ønske om, at stykket skal give genlyd hos det unge segment, hvilket Vivienne med sin alder ville kunne hjælpe med.

Mor og datter blev eksempelvis allerede set sammen til premieren på ”The Outsiders” på La Jolla Playhouse i Californien tidligere i år, og senere mødtes de to endda med den amerikanske forfatter bag romanen med samme titel, S.E. Hinton, som var omkring Vivs alder, da hun skrev bogen.

Mors ansættelse af Vivienne Jolie-Pitt vækker naturligvis debatten om nepo babies (nepotisme-babyer red.) til live på især internettet, som virkelig har taget begrebet til sig i løbet af det seneste år.

Daily Mail lægger således ikke fingre imellem, og skriver i en artikel om Vivienne og Angelinas fremtidige samarbejde:

– En nepo baby er født.

Datter hev mor med i teateret

I en udtalelse omkring offentliggørelsen af Angelina Jolies nye rolle som Broadway-producer, fortalte Angelina Jolie, at hendes oprindelige kærlighed til skuespillet opstod i teatret.

– Jeg studerede på Lee Strasberg Institute, hvor jeg indså, at jeg som performer først og fremmest blev forelsket i teateret. Jeg har ikke fundet den rette vej tilbage før nu. Jeg håber at kunne bidrage med noget, selvom jeg stadig lærer af dette fantastiske team, som jeg har samarbejdet med, lige siden min datter tog mig med ind for at se showet på La Jolla Playhouse, lød det fra den Oscarvindende skuespiller.

De var sammen i 12 år, men kun gift i to. Brad Pitt og Angelina Jolie udgjorde et af verdens absolut mest celebre stjernepar frem til 2016. 
De var sammen i 12 år, men kun gift i to. Brad Pitt og Angelina Jolie udgjorde et af verdens absolut mest celebre stjernepar frem til 2016.
 Foto: zz/Michael Germana/STAR MAX/IPx
Vivienne Jolie-Pitt Spotted Out After Dance Class in Los Angeles, CA. ***SPECIAL INSTRUCTIONS*** Please pixelate children's faces before publication.***. 29 Dec 2021 Pictured: Vivienne Jolie-Pitt Spotted Out After Dance Class in Los Angeles, CA. Photo credit: MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA816637_003.jpg) [Photo via Mega Agency]
Vivienne Jolie-Pitt tager selv dansetimer, som hun er fotograferet forlade her. Hendes store kærlighed til teateret skal hun nu bruge i arbejdet som assistent for sin mor på Broadway-produktionen "The Outsiders"
 Foto: MEGA

Det er ikke første gang, Angelina Jolie arbejder sammen med sine børn.

Tidligere har hun trukket på 22-årige Maddox og 19-årige Pax. Da hun instruerede sin kommende film ”Without Blood”, var de to sønner ansat i afdelingen for instruktørassistenter.

I august sidste år sagde hun til People:

– Vi arbejder godt sammen. Når et filmhold fungerer bedst, føles det meget som en stor familie, så det er faktisk helt naturligt.

Sponsoreret indhold