Kendte12. februar 2020

Anede intet: Fremmed mand er flyttet ind i Mascha Vangs nye lejlighed

Hvad der startede som en drøm er nu blevet til et mareridt for Mascha Vang. Uden hun vidste det, er en fremmed mand er nemlig flyttet ind i den lejlighed, som hun selv annoncerede købet af for under to uger siden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190717_dm_mascha_vang_40_ar_005.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Man skulle ikke tro, at det var muligt. Men jo, en fremmed mand er flyttet ind i Mascha Vangs nye lejlighed, uden hun vidste det.

For under to uger siden kom det frem, at bloggeren havde betalt 4,7 millioner kroner for en lejlighed i det indre København. Mascha ville dog fortsat bo i Kolding med kæresten Troels Krohn Dehli.

Lejligheden ville hun bruge, når hun skulle arbejde eller til arrangementer i hovedstaden. På den måde var hun fri for at bo på hotel.

Men nu er der kommet skær i glæden for Mascha. Det viser sig nemlig nu, at en fremmed mand er flyttet ind i hendes lejlighed.

Hele idéen med købet af lejligheden i København var nemlig, at hun ikke behøvede at have adresse der, da den ikke kræver bopælspligt. Det kan der nu muligvis komme pga. denne fremmede mand.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mascha_vang_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Mascha har stadig tænkt sig at bo i Kolding med Troels og hendes datter Hollie Nolia (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg har fået en mail af min advokat, om at bopælspligten er trådt i kraft, da en person har taget adresse i min lejlighed. Personen er naturligvis ikke mig selv, for hele idéen med at købe denne lejlighed er, at man ikke må have adresse her. Så snart en person har haft adresse her, så er der bopælspligt, og jeg vil derfor ikke kunne eje den og benytte den, som jeg vil, da jeg har hus i Kolding, hvor jeg bor og har adresse. Det er jo det, det hele handler om, med den lejligheden her, skriver Mashca på sin blog og fortsætter:

- Det har været så omfattende med denne handel, og nu dette! Jeg har brugt hele dagen på at ringe rundt til alle instanser og afdelinger i kommunen. Det har både jeg, min advokat og mægleren der solgte mig lejligheden, for det er jo faktisk det værste der kan ske i denne her sag. Jeg har sågar aflyst leveringen af nogle møbler, da jeg i værste tilfælde er nødt til at sælge lejligheden asap, og tage et økonomisk tab, hvis ikke der bliver rettet op på det. Lejligheder uden bopælspligt er dyrere end lejligheder med bopælsligt, så det der er også et væsenligt værditab i forbindelse med, at nogen tager adresse i lejligheden. Jeg ved ikke hvem personen er, og jeg må heller ikke få det at vide!

At denne fremmede mand har valgt at tage adresse i lejligheden, som Mascha ejer, kan ende med at have store konsekvenser på den populære blogger og tv-kendis, som kan lide et stort økonomisk tab på dette.

- Jeg kan simpelthen ikke forstå, at en person (jeg ved det er en mand, men ikke hvem) må tage adresse hos mig, i en lejlighed jeg ejer, uden jeg kan få at vide hvem det er. Det må man ikke oplyse mig! Et af de mange steder jeg desperat har kimet ned, er folkeregistret. De kan kontakte vedkomne og bede ham om at “flytte”, men det kan dog tage op til 4 mdr. pga. travlhed. ARE YOU F****** KIDDING ME!?! Hvordan kan noget været så tåbeligt skruet sammen? Det er så urimeligt og så uretfærdigt, at et fremmed menneske kan gøre noget, der kan have så store konsekvenser for mig.

Det er tydeligt at mærke på Maschas blogindlæg, at hun er meget frustreret over nu at stå i denne situation. Hun agter dog at komme til bunds i sagen og få løst problemet hurtigst muligt - selv om det kan være svært.

- Nu befinder jeg mig her i min tomme lejlighed, hvor jeg bare går rundt og rundt om mig selv, og prøver at gøre noget ved situationen, men bare løber panden mod en mur af “vi må ikke oplyse dig om, hvem der har adresse i din lejlighed”. Jeg VIL simpelthen vide, hvem den spade er. Om det så er en fejl, så kan det have ret store konsekvenser for mig, på en lejlighed uden bopælspligt. Jeg er lige ved at gå ud af mit gode skind, og det er nok første gange jeg ville ønske jeg ikke var blogger, men hacker, slutter Mascha sit blogindlæg af.

Sponsoreret indhold