Kendte 21. marts 2020

Andy Cohen smittet med Coronavirus

Coronavirussen rammer alle på sin vej. Det har den populære, amerikanske tv-vært Andy Cohen måtte indse, efter han nu selv er blevet smittet
Foto: MEGA

Over hele verden forsøger myndigheder, sundhedspersonale og almindelige borgere at få bugt med den frygtede Coronavirus.

I USA mærker de nu også pandemien, som blandt andet har ramt skuespilleren Idris Elba, som blev testet positiv.

Nu er en af de største tv-værter i "Guds eget land" også blevet erklæret smittet med Corona.

Det fortæller talkshow-chefen Andy Cohen selv på sin Instagram-profil, hvor han deler den triste nyhed med sine næste fire millioner følgere.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Andy Cohen er smittet med Corona (Foto: MEGA)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Efter et par dage med selvkarantæne, hvor jeg ikke har haft det godt, er jeg blevet testet positiv for Coronavirus, indleder han sit opslag.

Til daglig er Andy Cohen vært på talkshowet "Bravo", og det var faktisk planen, at han ville fortsætte med at sende sit program hjemme fra sin lejlighed. Men det kommer ikke til at ske.

- Vi sætter en stopper for det for nu, så jeg kan fokusere på at få det bedre, fortæller den populære vært.

Artiklen fortsætter under billedet...

Til sidste kommer Andy Cohen med en stor tak til de mennesker, som lige nu arbejder for at komme virussen til livs - samtidig kommer han også med en løftet pegefinger.

Jeg vil gerne takke sundhedspersonalet, som arbejder utrætteligt for os, og jeg vil gerne bede alle om at blive hjemme og passe på sig selv.

Sponsoreret indhold