Kendte 9. juni

Andreas Odbjerg hjemme på Fyn: Forstår godt, hvis folk har fået nok af mig

Odbjerg er festens midtpunkt på Heartland Festival, hvor han før har været i en noget anden rolle
Hjemmefødningen Andreas Odbjerg sætter ild til den fynske kulturfestival Heartland, som nok er tørkeramt, men stemningen er alt andet end det.
Hjemmefødningen Andreas Odbjerg sætter ild til den fynske kulturfestival Heartland, som nok er tørkeramt, men stemningen er alt andet end det.
Foto: Dan Mariegaard

– Nu skal vi have det liderligt, venner.

Humøret er højt og stemningen (og vejret) hed fredag eftermiddag på Heartland Festival, der afholdes ved Egeskov Slot på Fyn.

Her optræder Andreas Odbjerg, der i den grad er i sit es på musikscenen Greenfield, hvor han vrider sig rundt iført en blå og hvid stribet skjorte og solhat.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Hey! Vi er på Fyn, siger han og publikum kvitterer med at skrig og skrål.

– Jeg har været på Egeskov før, men det var som pædagogmedhjælper med en andenklasse, fortæller han med et grin, som indikerer, at det er lidt federe at stå på scenen og være centrum for den folkefest, han netop har skudt i gang.

Hans forældre og storebror står blandt publikum og synger med på de hits, superstjernen fra Søhus har forkælet musikelskende danskere med de seneste år.

Odbjerg har været her, der og alle vegne de seneste år. Han ved det. På Heartland fortæller han fra scenen, at han godt kan forstå, hvis hr og fru Danmark har fået nok af hans allestedsnærvær.

– Jeg sagde til bandet, at det er fedt, hvis der bare var halvfuldt, for jeg kan godt forstå, hvis folk har fået for meget af mig i Go’ Aften Danmark. Men det ser slet ikke sådan ud, konstaterer han foran en propfuld plads af festklædte festivalgæster.

Odbjerg benytter lejligheden til at spille ny musik for publikum. Det er selvsagt svært at synge med på sange, man aldrig har hørt før, men hvad publikum ikke har i vokal, har de til gengæld i klapsalver.

“I morgen er der også en dag”-stjernen er udover at være hitmager også kendt for at underholde mellem sangene og fredag eftermiddag er ingen undtagelse.

Han tager blandt andet pis på sit blåstribede sæt.

– Har I lagt mærke til, at jeg ligner lidt bananer i pyjamas, som har fået et barn med Georg fra Anna og Lotte? Lad os spille noget mere musik, siger han og smider “Velkommen tilbage” ud til det glubende publikum.

Senere fredag bliver festivalgæsterne yderligere forkælet, når Minds of 99 optræder.

Sponsoreret indhold